Πειθαρχικές διώξεις άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά του Παναγρινιακού και του ποδοσφαιριστή Κοντογιάννη, μετά την καταγγελία του Α.Ο. Υπάτου, μετά τον μεταξύ τους αγώνα την κυριακή στο Αγρίνιο. Να υπενθυμίσουμε ότι η απάντηση του Παναγριακού ήταν άμεση, χαρακτηρίζοντας αναληθή όσα καταλογίζονται απο την φιλοξενούμενη ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Ο Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε Πειθαρχικές Διώξεις σε βάρος: α) της ομάδας του Παναγρινιακού και, β) του ποδοσφαιριστή του Παναγρινιακού, Ιωάννη Κοντογιάννη.

Οι Πειθαρχικές Διώξεις ασκούνται για επεισόδια που προκλήθηκαν κατά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Παναγρινιακός – ΑΟ Υπάτου, που έλαβε χώρα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι ανωτέρω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 10 παρ.1 περ. γ΄, παρ.2 περ. γ΄, παρ.5 περ.ε΄ και στ΄, 11 παρ.1, 2, 3, 15 παρ. 4 περ. β΄, παρ.5 περ.στ΄, 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

agrinio24.gr

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ