«Πρέπει να ηττηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η πολιτική Μητσοτάκη. Γι’ αυτό παλεύουμε για μια προοδευτική κυβέρνηση που θα βάλει τέλος στην αδικία της αισχροκέρδειας, θα αυξήσει με δίκαιο τρόπο τα εισοδήματα, θα στηρίξει τους συνταξιούχους και θα ρυθμίσει το ιδιωτικό χρέος», τόνισε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Μιλώντας στο OPEN, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑΠροοδευτική Συμμαχία υπογράμμισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση επιμένει προγραμματικά πως τα πράγματα σε αυτήν τη χώρα πρέπει και μπορούν να πάνε αλλιώς.

«Η Ελλάδα διαρκώς καταγράφει αρνητικές πρωτιές. Αν δούμε σήμερα τις τιμές της χονδρικής στο ρεύμα είναι στα 239 ευρώ στην Ελλάδα τη στιγμή που Γαλλία, Βέλγιο και Γερμανία είναι στα 50 ευρώ. Εδώ έχουμε την πιο ακριβή βενζίνη, και ακόμη και μετά τις επιδοτήσεις σε σχέση με το εισόδημα είμαστε η τρίτη πιο ακριβή χώρα στην ενέργεια», υπογράμμισε ο ίδιος, καταγγέλλοντας: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δώσει οκτώ δισ. ευρώ στους παρόχους. Από ποιους τα πήρε; Από τους πολίτες. Το ίδιο συμβαίνει και με τα τέσσερα δισ. ευρώ παραπάνω έσοδα από ΦΠΑ. Δεν προέκυψαν γιατί ο κόσμος καταναλώνει περισσότερο. Ίσα ίσα που η κατανάλωση μειώνεται. Καταναλώνουμε λιγότερο πληρώνουμε περισσότερο».


Πηγή

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ