Μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρίας Σαλμά, πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο σύσκεψη μεταξύ Υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων, που είχε ως αντικείμενο συζήτησης τον συντονισμό δράσεων για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς εν όψει της εορταστικής περιόδου Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Όπως επισημάνθηκε κατά την διάρκεια της σύσκεψης, διαπιστώνεται κάθε διάθεση συνεργασίας σε θέματα αρμοδιότητας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, την επάρκεια της αγοράς αλλά και την διαφύλαξη της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.
Σε δήλωσή της, η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Σαλμά ανέφερε: «Η Περιφέρεια, οι επαγγελματικοί και οι παραγωγικοί φορείς συνεργαζόμαστε διαρκώς και επιδιώκουμε τα καλύτερα αποτελέσματα προς όφελος των καταναλωτών. Για τις ημέρες των Εορτών, στόχος μας παραμένει τόσο η καλή και ομαλή λειτουργία της αγοράς, όσο και η προστασία των καταναλωτών».
Στην σύσκεψη επίσης συμμετείχαν ο Γενικός Δ/ντής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Κ. Κόλλαρης, οι Διευθύντριες Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Α. Σταμούλη και Ανάπτυξης ΠΕ Αιτωλ/νίας Ε. Καραθανάση, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου Ν. Πανταζόπουλος, οι Πρόεδροι Κρεοπωλών Αγρινίου Β. Παπαθανάσης, Συλλόγου Εστίασης – Αναψυχής Κ. Ναστούλης, Βενζινοπωλών Δ. Κακούρης και ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, Α. Καλαϊτζόπουλος.


agrinio24.gr