Αγαπητοι φίλοι του Συλλόγου μας σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε τα χριστούγεννα, τη μεγάλη αυτή γιορτή της αγάπης, της αλληλεγγύης, της ελπίδας και της προσφοράς!!
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ λοιπόν, μια μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, γεννήθηκε ο Χριστός, εκείνος που δίδαξε την αληθινή αγάπη!!
Όμως όλοι εμείς μικροί και μεγάλοι περιμένουμε τη μέρα αυτή για να βρεθούμε με αγαπημένα μας προσωπα, να στολίσουμε το σπίτι μας, να τρέξουμε στα μαγαζιά για τα δώρα που θα κάνουμε στους δικούς μας ανθρώπους και φίλους, να μαγειρέψουμε ιδιαίτερα φαγητά και γλυκά ,να είμαστε χαρούμενοι!!
ΚΑΙ…………………….
…………………….ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ……………………
ΓΙ ΑΥΤΟ……………………
………………………ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
……………………..
Κάποιοι συνάνθρωποί μας, για κάποιο λόγο δεν θα έχουν όλα αυτά τα καλούδια που εμείς ονειρευόμαστε εκείνη την ημέρα, γι αυτό ας δείξουμε την ανθρωπιά μας και ας θυμηθούμε ότι είμαστε άνθρωποι!!
Εμείς οι φίλοι του Συλλόγου, ΟΙ ΦΊΛΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ , ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΊΑΣ , για άλλη μια χρονιά θα είμαστε κοντά στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη , πολύτεκνες οικογένειες, ορφανά παιδιά, Ιδρύματα- Ορφανοτροφεία και γενικά σε κάθε αναξιοπαθούντα συνάνθρωπό μας που αντιμετωπίζει προβλήματα διαβίωσης!!
Την δική σας αγάπη φίλοι μας που απλόχερα κάθε φορά μας τη δίνετε, θα τη βάλουμε σε ένα πουγκί και θα τη μοιράσουμε σε όλους!!

Ένα όμορφο ταξίδι αγάπης ξεκινάμε, ελάτε να το απολαύσουμε μαζί,– ανιδιοτελή η προσφορά στον συνάνθρωπο μας,– για να κάνουμε προσωπάκια να χαμογελούν τούτες τις Άγιες μέρες!!
Συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου θα στείλουμε την αγάπη μας στο ΛΥΡΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ, όπως και πέρυσι, τόπος συγκέντρωσης των ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά, το SUPER MARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ επί της οδού Κλεισθένους και Ερμού 9 ΓΕΡΑΚΑ !!
Όσοι δεν μπορείτε να βρεθείτε με τα μέλη του Συλλόγου η να είστε στο κατάστημα στις 21 Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη το αργότερο μέχρι τις 11.30 π.μ μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα, να καταθέσετε την αγάπη σας ……….εκεί θα σας βοηθήσουν η επικοινωνήστε με την κα Γιώτα Μπουρδανιώτη 6946854917, υπεύθυνη του καταστήματος, για ‘οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε!!
Σε μας να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης!!

.Αγοράζουμε
…………………
Πατάτες , σκόρδα, τοματοπολτό, ντοματάκι, κρέας, κιμά, κοτόπουλα, ζάχαρη, Ηλιέλαιο, Χαρτί υγείας, Υγρό πιάτων, σκόνη πλυντηρίου, σαμπουάν μαλλιών, Απορρυπαντικά!!

Αγοράζουμε ξύλα για να ζεσταθούν ορφανά παιδιά που ζουν σε αγροτική περιοχή και μόνο με ξύλα μπορούν να ζεσταθούν!!
.
Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, όλοι εσείς που θα λάβετε τούτο το μήνυμα!!
ΚΑΙ
καταγράφω το μήνυμα που μας έστειλε πέρυσι φίλος ” πως μπορώ να μην είμαι κοντά σας, αφού εγώ στερήθηκα στα παιδικά μου χρόνια ……. δεν μπορείς να νιώσεις ανθρώπους που δεν έχουν είδη πρώτης ανάγκης όχι μόνο τις γιορτινές μέρες αλλά και κάθε μέρα αν δεν στερήθηκες εσύ”!!

Σας ευχαριστούμε και ότι κάνετε να το κάνετε με την καρδιά σας

.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΥΡΟΥ
<<ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ & ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΕΡΒΕΚΙΣΤΑΣ>>
ΕΔΡΑ ΑΘΗΝΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Νεαπόλεως 3 Τ.Κ 15341
ΤΗΛ. 6978407056 κα ΜΕΡΑΤΖΗ


agrinio24.gr/

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ