Μια σημαντική εξέλιξη που αφορά το Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) στο Μεσολόγγι κάνει γνωστή ο δήμαρχος Κώστας Λύρος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, απορρίφθηκε προσφυγή κατά της απόφασης της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει το έργο αποκατάστασης με τη διαδικασία του επείγοντος.

Ο κ. Λύρος σημειώνει ωστόσο ότι η συγκεκριμένη προσφυγή είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

xyta mesologgi 4

Η ανάρτηση του δημάρχου:

“Μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το Δήμο μας και για το τεράστιο πρόβλημα με το ΧΥΤΑ .

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ!

Με την με αριθμό πρωτ. 171367/6-12-22 απόφαση της Αποκεντρωμένης απορρίφθηκε η για μια ακόμη φορά ψευδεπώνυμη προσφυγή κατά της απόφασης μας να προχωρήσει το έργο με την διαδικασία του επείγοντος.

Είναι να απορεί κανείς για τις αλλεπάλληλες ανώνυμες και ψευδεπώνυμες καταγγελίες κατά πράξεων της δημοτικής αρχής οι οποίες τελικά καταλήγουν στο κενό .

Καταφέρνουν όμως να μας ροκανίσουν πολύτιμο χρόνο και το μίζερο είναι ότι υποδηλώνουν μια άρνηση και μια υπονόμευση σε κάθε τι δημιουργικό για το τόπο …..
Περί τους 3 μήνες καθυστέρηση στοίχισε στον ΔΗΜΟ μας η εν λόγω προσφυγή!

Το καράβι όμως δεν γυρίζει πίσω !

Εμείς αφήνουμε πίσω αυτές τις μεθοδεύσεις και με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και σκληρή δουλειά συνεχίζουμε το έργο μας για ένα Δήμο απαλλαγμένο από τα δεινά του παρελθόντος με εργα πνοής, βάσεις για μια στέρεη ανάπτυξη.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΥΤΑ!”

Εικόνες από την πυρκαγιά που είχε προκαλέσει μεγάλες ζημιές στον ΧΥΤΑ:

xyta mesologgi 1

xyta mesologgi 2

sinidisi.gr


agrinio24.gr