Κώστας Λύρος «Με αγάπη στις καρδιές μας και αισιοδοξία υποδεχόμαστε τα φετινά Χριστούγεννα»

Μέσα σε μια μαγική εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, γεμίζοντας την πλατεία Μάρκου Μπότσαρη στο Μεσολόγγι με χαμόγελα μικρών και μεγάλων.

Το σήμα για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου έδωσε ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος, o οποίος στον χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής:

«Καλώς ήρθατε στην φετινή εκδήλωση φωταγώγησης του δένδρου μας. Ενός αληθινού και μεγάλου δένδρου . Ενός όμορφου χριστουγεννιάτικου δένδρου που στολίσαμε με πολύ-πολύ αγάπη . Που ταξίδεψε από τα ψηλά βουνά της Ευρυτανίας μέχρι την δίκη μας πλατεία για να μας χαρίσει την δροσιά και την ομορφιά του. Ήρθε στην πόλη μας για να μας φέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων. Στη πόλη μας που ντύθηκε με τα καλά της. Με τα Χριστουγεννιάτικά της . Με μια διακόσμηση που για μια ακόμη φορά θελήσαμε και νομίζω τα καταφέραμε να την κάνουμε ιδιαίτερη, ποιοτική, μοναδική ! Και αυτό να γίνει παράδοση, να καθιερωθεί στον τόπο μας . Όπως ακριβώς του αξίζει ! Με πολύ αγάπη και μεράκι και με το βλέμμα στους μικρούς μας φίλους , στα παιδιά θελήσαμε φέτος και ετοιμάσαμε ένα πλούσιο σε δράσεις, ποιοτικό , χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα.

Με παρουσία σε όλο και περισσότερα σημεία του Δήμου μας, το οποίο σύντομα θα ανακοινώσουμε. Απόψε εγκαινιάζουμε την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων μας. Εδώ από την κεντρική μας πλατεία. Την καινούρια μας πλατεία που σύντομα θα παραδοθεί ολοκληρωτικά, όμορφη, μεγάλη και σύγχρονη σε όλους εσάς. Την πλατεία μας που για τις ανάγκες των γιορτών τρέψαμε σε ένα ζεστό σκηνικό Χριστουγέννων, ένα μαγευτικό σκηνικό !

Την πλατεία μας που θα φιλοξενήσει πολλές δράσεις, για όλους , αλλά κυρίως για τα παιδιά. Να γελάσουν, να παίξουν και να χαρούν.

Μέλημά μας κάθε μέρα είναι να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις η ζωή όλων μας να γίνεται καλύτερη. Να λύνουμε τα πολλά προβλήματα του Δήμου και των δημοτών. Με συνεχή υποστήριξη σε όσους από εμάς υποφέρουν και έχουν μεγάλη ανάγκη, με εποικοδομητικές πρωτοβουλίες σε δομές. Με παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας μας σε σχολεία, σε υποδομές μας, Με δράσεις πολιτισμού, χαράς και ανάτασης ψυχής.

Με έργα πνοής που λύνουν βασικά και χρόνια καθημερινά προβλήματα όπως το νερό στη πόλη μας , τα απορρίμματα στο Δήμο μας , αλλά και έργα όπως το Τρικούπειο και η είσοδος της πόλης μας, και άλλα πολλά που προχωρούν και με στέρεες βάσεις βάζουν τον τόπο μας σε μια σοβαρή τροχιά ανάπτυξης. Με αισιοδοξία, με δύναμη και με τη βοήθεια του Θεού πορευόμαστε. Πορευόμαστε για το καλό ! Και ετοιμαζόμαστε για την μεγάλη γιορτή της πίστης μας , τον ερχομό του Θεανθρώπου. Αφήνουμε πίσω μας τις δύσκολες εποχές και τις σκληρές ημέρες.

Και με αγάπη στις καρδιές μας υποδεχόμαστε τα φετινά Χριστούγεννα . Με αγάπη και αισιοδοξία» κατέληξε ο Κώστας Λύρος.

Η Δημοτική Φιλαρμονική «Χ. Καψάλης» παιάνιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενώ τα παιδιά των ΚΔΑΠ είπαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στην εκδήλωση, ζωντανεύοντας το κέντρο της πόλης.

Αι Βασίληδες, ξωτικά, παιχνίδια και παραστάσεις για τους μικρούς μας φίλους συνέθεσαν μια ονειρική ατμόσφαιρα που ταξίδευε το νου μικρών και μεγάλων αποτελώντας συνάμα μια πρόγευση για τις επερχόμενες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλο το εύρος του Δήμου ο οποίος πρόκειται να κατακλυστεί από την μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, μέσω ποικίλων εκδηλώσεων, με φωταγωγήσεις, παραστάσεις, μουσική, παιχνίδια και εργαστήρια, με χορούς, εορταστικές αμφιέσεις, μεγάλες συναυλίες και πολλές ακόμη δράσεις που θα σκορπίσουν αισιοδοξία, χαρά και πολύ κέφι.

Screenshot 164Screenshot 165Screenshot 166Screenshot 167Screenshot 168Screenshot 169Screenshot 170Screenshot 171Screenshot 172Screenshot 173Screenshot 174Screenshot 175Screenshot 176Screenshot 177Screenshot 178Screenshot 179Screenshot 180Screenshot 181Screenshot 182Screenshot 183Screenshot 184


agrinio24.gr