Με σκοπό τη μετάδοση του μηνύματος της εξάλειψης των διακρίσεων προς τα άτομα με αναπηρία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου -Νηπιαγωγείου «Μαρία Δημάδη» στην πλατεία Δημοκρατίας.

Οι δράσεις έγιναν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία και πήραν μέρος μαθητές του 21ου και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

Στις βιωματικές εκδηλώσεις συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και οι Αντιδήμαρχοι Πάνος Μαρνέζος και Χρήστος Ζαρκαβέλης.

«Θέλω να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για το δυνατό μήνυμα : “ Η ζωή γίνεται πιο όμορφη όταν μου κρατάς το χέρι”. Σήμερα όλοι μαζί αποδεικνύουμε ότι εστιάζουμε στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία. Στο Αγρίνιο αγωνιζόμαστε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής με σύγχρονα έργα που διευκολύνουν την καθημερινότητα των ευάλωτων συμπολιτών μας», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Τις δράσεις συντόνισαν η κ. Αγγελική Συργιάνη, Δντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου «Μαρία Δημάδη» και η κ. Γιάννα Χαρδαλιά προιστ. Νηπιαγωγείου «Μαρία Δημάδη».

Screenshot 54Screenshot 55Screenshot 56Screenshot 57Screenshot 58Screenshot 59Screenshot 60


agrinio24.gr