Ωμά ψέματα από ανώτατους αιρετούς δημοτικούς λειτουργούς. Είναι λυπηρό

Επανερχόμαστε στο θέμα του κόστους της εορταστικής συναυλίας που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου.

Πέρασαν οι γιορτές αλλά τα ψέματα αιωρούνται πάνω από την πόλη.

Τοποθετηθήκαμε δημόσια στηλιτεύοντας τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος για τη διοργάνωση συναυλίας διάρκειας μιάμισης ώρας και συνολικού κόστους 40.000€.

Πόσα «κοσμητικά επίθετα» μας είχε προσάψει «ελαφρά τη καρδία» ο Δήμαρχος Αγρινίου και η αρμόδια αντιδήμαρχος επί των πολιτιστικών κα Μαρία Παπαγεωργίου απαντώντας στην κριτική που δέχτηκαν από εμάς; Πάρα πολλά!

«Γκρίνια, μιζέρια, μικροψυχία, κριτική χωρίς γνώση του θέματος» και άλλα πολλά.

Αποδεχόμενοι τελικά την κριτική που ασκήθηκε για το υπέρογκο κόστος της συναυλίας αυτής συγκριτικά και με άλλους Δήμους όπου για την ίδια συναυλία δόθηκαν πολύ λιγότερα χρήματα και προκειμένου να μετριάσουν το κόστος αυτό και να καταλαγιάσουν τις αντιδράσεις επινόησαν και επικαλέστηκαν την εύρεση «χορηγών» που θα κάλυπταν ένα μέρος του ποσού και το κόστος της εκδήλωσης για τον Δήμο θα έπεφτε στις 25,000€.

Εμείς αμέσως επισημάναμε ότι τα περί «χορηγών» είναι «καπνοί και φούμαρα» γιατί κανείς δε διαφημίστηκε στην αφίσα της εκδήλωσης, ούτε στο πατάρι της συναυλίας.

Ως απάντηση εκτοξεύτηκαν ξανά τα ίδια «κοσμητικά» σχόλια, συνεπικουρούμενα από δημοσιολογούντες και αυτόκλητους απολογητές-υπερασπιστές της Δημοτικής Αρχής.

Πριν από λίγες ημέρες εκδόθηκε το χρηματικό ένταλμα πληρωμής για την περιβόητη συναυλία.

Απο τα ταμεία του Δήμου βγήκαν 40.176,00€ για την πληρωμή της εκδήλωσης.

Πόσο κόστισε τελικά κ. Παπαναστασίου και κα Παπαγεωργίου η συναυλία; 40.176€.

Πόσα δηλώσατε εσείς ότι θα κοστίσει με τα λεγόμενά σας να έχουν καταγραφεί στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου; 25.000€!!!

Που είναι οι χορηγοί;

Συμπερασμα: Ωμά, ολοζώντανα ψέματα στους πολίτες διά στόματος Δημάρχου και αντιδημάρχου που μας κάνουν να αναρωτηθούμε: «Αν ξεστομίζονται τέτοια ψέματα για ένα πολιτιστικό γεγονός, ας αναλογιστούμε τον όγκο του ψεύδους που έχει ειπωθεί για τα σοβαρότερα θέματα διοίκησης και διαχείρισης».

ΝΤΡΟΠΗ. Ντρέπεται και η ντροπή με την ευκολία που εκφράζεται το ψέμα. Η αρμόδια αντιδήμαρχος οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τους δημότες για την ωμή κοροϊδία και υποτίμηση της νοημοσύνης τους και να παραιτηθεί.

Όσον αφορά στον Δήμαρχο, τη λύση θα τη δώσουν οι δημότες στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, δείχνοντάς του το δρόμο της εξόδου με την ψήφο τους. Διότι είναι πραγματικά λυπηρό Δημοτικοί λειτουργοί να ψεύδονται.

Γραφείο Τύπου
Δικτύου Ενεργών Πολιτών


agrinio24.gr