Στo πλαίσιο συνεργασίας της ΚΕΔΕ με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, σας ενημερώνουμε ότι, υλοποιείται μία μεγάλη κοινωνική πρωτοβουλία, με σκοπό τη στήριξη των ευάλωτων οικογενειών σε όλη τη χώρα, μέσα από ένα πρόγραμμα κυκλικής οικονομίας, δίνοντας παράλληλα μία δεύτερη ζωή σε συσκευές που δεν χρειαζόμαστε.

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας – κατόπιν της πρόσκλησης που της απεύθυνε η εταιρία – έλαβε θεσμικά την απόφαση να συνδράμει σε αυτή την δράση αναγνωρίζοντας για μια ακόμη φορά την αναγκαιότητα της στήριξης οικογενειών ανά την Ελλάδα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Η Κωτσόβολος έχοντας παραλάβει, ελέγξει και φροντίσει τις συσκευές από τους δωρητές, αναλαμβάνει δωρεάν και με δική της αποκλειστική ευθύνη, την αποστολή των συσκευών στις οικογένειες που τις έχουν ανάγκη.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αφορά, πιλοτικά σε πρώτη φάση, αποκλειστικά τους δικαιούχους των κοινωνικών παντοπωλείων σε 15 Δήμους, οι οποίοι επιλέχθηκαν με βάση τους επίσημους δείκτες φτώχειας.

Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αγρινίου μπορούν να υποβάλλουν τα στοιχεία τους μέχρι 20/1/2023 ή στη φόρμα google που έχει δημιουργήσει η ΚΕΔΕ,

https://forms.gle/5xM5ex6fCULbPi9r9

ή χρησιμοποιώντας τον παρακάτω QR Code:

Η ΚΕΔΕ, μέσω των Δήμων, θα επιβεβαιώσει τα στοιχεία και θα εγκρίνει τη σχετική αίτηση, με βάση τη σειρά προτεραιότητας (οικονομικά ασθενέστεροι).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο mail: defterospiti@kede.gr


agrinio24.gr