Το όνειρο που είχε δει λίγο καιρό πριν η μητέρα του άτυχου Παναγιώτη Κυριαζή 44 χρόνων που εντοπίστηκε νεκρός στη Ναύπακτο, αποδείχθηκε προφητικό.

Λίγες μόλις ώρες μετά την προβολή των εξελίξεων στην εκπομπή “Φως στο τούνελ” για την υπόθεση του ευαίσθητου άνδρα που συγκίνησε τους τηλεθεατές, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στη Ναυπακτία.

Η κ. Βασιλική Κυριαζή είδε τον γιο της στον ύπνο της λίγες ημέρες πριν εντοπιστεί η σορός του, κάτω από μία συκιά και χωρίς να φοράει τα παπούτσια του. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε σε μία δύσβατη περιοχή στο Άνω Νεόκαστρο Ναυπακτίας, σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη του και τα παπούτσια του βρέθηκαν λίγα μέτρα πιο πέρα…

Ο πρόεδρος της κοινότητας Νεοκάστρου Δημήτρης Βασιλόπουλος, μιλώντας στο «Τούνελ» είπε:

«Βρέθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη, ο σκελετός και το κρανίο του Παναγιώτη, που ήταν δίπλα πεσμένο. Ήμασταν όλες τις ημέρες και ψάχναμε την περιοχή. Να έχουμε περάσει τόσες φορές στα 30-40 μέτρα και να μην μπορέσουμε να τον βρούμε… Ένας από τους θείους του, μόλις αντίκρυσε το θέαμα, τον αναγνώρισε και δάκρυσε».

Η Αθηνά Κυριαζή, αδελφή του 44χρονου Παναγιώτη, είπε σε δημοσιογράφο της εκπομπής συναισθηματικά φορτισμένη:

«Η μητέρα μου ονειρευόταν πάντα εκείνο το σημείο. Είναι απαρηγόρητη, δεν μπορεί να το δεχθεί με τίποτα. Μακάρι να μπορούσαμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Δεν της έχουμε πει για τα παπούτσια που βρέθηκαν πιο μακριά. Δε θέλουμε να τη βάλουμε στη διαδικασία αυτή να σκέφτεται έτσι…».

Κλείνοντας θέλησε να ευχαριστήσει το «Τούνελ» για την πολύτιμη βοήθειά του στο να μπει μία τελεία στην αγωνία που βίωναν και στα αναπάντητα ερωτήματα που είχαν.

sinidisi.gr


agrinio24.gr