Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι πρόβες από το θεατρικό μας έργο

ΞΕ…ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, με στόχο να είμαστε πανέτοιμοι στην πρεμιέρα που θα γίνει την Πέμπτη 29/9/22 και ώρα 21:00 στο κινηματοθέατρο ΕΛΛΗΝΙΣ Αγρινίου.

Πρόκειται για μια σύγχρονη θεατρική κωμωδία που γράφτηκε στο ξεκίνημα της πρώτης καραντίνας. Με πολύ κέφι και χιούμορ περνάνε επί σκηνής, όλα αυτά τα ευτράπελα που ζήσαμε… περιμένοντας τον αόρατο εχθρό.

Η δομή του έργου κινείται στα όρια της μαύρης κωμωδίας, της αρχαίας τραγωδίας και της σύγχρονης οικογενειακής σάτιρας. Η πλοκή του έργου και οι διάλογοι είναι ευρηματικοί οι ανατροπές έρχονται η μία μετά την άλλη και τελικά βγάζουν άφθονο και αβίαστο γέλιο. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί με τη σειρά εμφάνισης:

Αριστοτέλης Χατζηδέλιος, Γεωργία Τριανταφύλλου, Ανδρέας Μουντούρης, Κατερίνα Κουτσικάκη, Φανή Κούστα, Γρηγόρης Χατζηδέλιος και Θανάσης Παπασπύρου.

Φιλική συμμετοχή ο Παναγιώτης Σιάτρας

Κείμενα-Σκηνοθεσία: Λάζαρος Τσόλκας

Σκηνικά-κοστούμια: Ομάδα ΑΝ.ΘΕ.Α.

Το έργο θα κάνει πρεμιέρα στο Κινηματοθέατρο ΕΛΛΗΝΙΣ και θα ενταχθεί στη θεατρική σεζόν 2022-23, για να το απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι θεατές.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων της πρεμιέρας, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν έγκαιρα κράτηση θέσεων, ενώ θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Για τις κρατήσεις κάντε κλικ εδώ: www.opentheater.gr


agrinio24.gr