Στην επισκευή και αναβάθμιση του κτιρίου, που στεγάζεται το σύνολο σχεδόν των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι, στοχεύουν οι εργασίες που ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης συναντήθηκε με τον ανάδοχο του έργου και συζήτησαν τόσο για την πορεία των εργασιών του Διοικητηρίου της ΠΔΕ, όσο και για το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης τους.

Οι παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι προϋπολογισμού 330.000 ευρώ και αποτελούν την πρώτη φάση του έργου, καθώς εστιάζουν σε επείγοντα ζητήματα που αφορούν κυρίως στην κεραμοσκεπή του κτιρίου και τις εξωτερικές επιφάνειες που φέρουν εμφανή σημεία φθοράς (π.χ. αποκατάσταση των τοιχωμάτων και βάψιμο). Παράλληλα θα γίνει ανακατασκευή του εξωτερικού συστήματος απορροής βρόχινου ύδατος.

«Υλοποιούμε ένα ακόμα έργο στο Μεσολόγγι. Ένα έργο απαραίτητο καθώς το σπίτι μας, το διοικητήριο της Περιφέρειας στην Πρωτεύουσα του Νομού απαιτεί φροντίδα για να είναι σύγχρονο, λειτουργικό και προσανατολισμένο στην βέλτιστη εξυπηρέτηση των συμπατριωτών μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η βελτίωση της εικόνας του διοικητηρίου αποτελούσε έναν από τους στόχους που είχε θέσει προσωπικά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και αθόρυβα, με πρόγραμμα και μεθοδική εργασία από όλους μας, αυτό υλοποιείται», δήλωσε ο Θανάσης Μαυρομμάτης.


agrinio24.gr