Συνάντηση με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αλέξιο Ράπανο πραγματοποίησε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και πολιτευτής του νομού μας. Ο κ. Παπαθανάσης συνεχάρην τον Αρχηγό για την αποτελεσματική διαχείριση της θερινής περιόδου και για την αυταπάρνηση και τον επαγγελματισμό που δείχνουν οι γυναίκες και οι άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος.
Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το σχεδιασμό της πυρασφάλειας και τη δυνατότητα ενίσχυσης με προσωπικό καθώς και ζητήματα που απασχολούν το Νομό Αιτωλοακαρνανίας για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και επάνδρωση των υπηρεσιών.
« Ειχα τη χαρά να συναντηθώ με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και να ανταλλάξουμε απόψεις για την πολιτική προστασία αλλά και για τα κυριότερα θέματα που απασχολούν το Νομό μας. Σε ολόκληρη την πολυετή αυτοδιοικητική μου πορεία στήριξα καΙ στάθηκα δίπλα στο πυροσβεστικό σώμα με κάθε πρόσφορο μέσο. Ο Αρχηγός εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τα θέματα που απασχολούν την Αιτωλοακαρνανία , το μεγαλύτερο σε έκταση νομό της χώρας , και τις δυνατότητες εκσυγχρονισμού και ενίσχυσης των υπηρεσιών. Στο πρόσωπο του Αρχηγού ευχαρίστησα όλα τα στελέχη και το προσωπικό του πυροσβεστικού σώματος που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή για να προστατεύουν τους πολίτες από κινδύνους και φυσικές καταστροφές» κατέληξε ο κ. Παπαθανάσης.

44564564644535435435


agrinio24.gr