«Βλέπω εφιάλτες το βράδυ στον ύπνο μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω πάθει σοκ». Είναι τα πρώτα λόγια της 53χρονης γυναίκας, που καταγγέλλει ότι οδηγός λεωφορείου αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Μεσημέρι Σαββάτου στα Άνω Λιόσια. Η γυναίκα επιβιβάζεται στο λεωφορείο Β12.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, την ώρα που το λεωφορείο βρισκόταν εδώ στον τερματικό σταθμό, ο οδηγός την πλησίασε τις έκανε κάποιες προσωπικές ερωτήσεις κι άρχισε να την θωπεύει.

Η γυναίκα μίλησε αποκλειστικά στο MEGA και την εκπομπή Live News.

«Δεν του έδωσα αφορμή καμία αφορμή «κοίταξε» λέω «είμαι παντρεμένη». Ούτε τον ένοιαξε, άπλωσε τις χερούκλες του στην μπλούζα μου. Να μου τρίβει μέσα το δέρμα μου. Να μου τρίβει την κοιλιά μου. Να με πιάνει από το παντελόνι, κανονικά χειρονομία, κανονικά χειρονομίες. Εγώ τραβιόμουν από πίσω, «σε παρακαλώ» του λέω, «σε παρακαλώ δεν θέλω κάτι, σε παρακαλώ πάρα πολύ» του λέω. Αυτός συνέχιζε. Μου λέει: «γιατί δεν θέλεις; Δεν σου αρέσω;», «σε παρακαλώ» του λέω “πάρε τα χέρια σου”.

Σύμφωνα με την 53χρονη, έπειτα από τις αλλεπάλληλες αρνήσεις της, ο οδηγός την ρώτησε εάν προτίθεται να του κάνει καταγγελία και την άφησε στην αμέσως επόμενη στάση. Εκείνη ενημέρωσε τις αρχές, ο οδηγός συνελήφθη άμεσα και οδηγήθηκε το μεσημέρι στην ανακρίτρια.

«Αρνήθηκε την κατηγορία παντελώς, θεωρεί ότι για όλα αυτά υπάρχει μια εξήγηση. Ή ότι πρόκειται για ένα άτομο προβληματικό ή έχουμε κάποιο άλλο σκοπό όπως το κέρδος. Θα επιβάλλουμε κι ένα αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης», είπε ο δικηγόρος του οδηγού λεωφορείου.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή κι εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

«Η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΣΥ.

Οι αρχές θα λάβουν αποτυπώματα από τα ρούχα της γυναίκας, ενώ πραγματοποιήθηκε και λήψη dna από τον κατηγορούμενο.


Πηγή