Η κατηγορία

Οι ειδικές δυνάμεις του FBI εισβάλλουν στις δύο επαύλεις του διάσημου ράπερ Σον Ντίντι Κομπς και ερευνούν τα πάντα.

Ο λόγος είναι ο παραγωγός Ρόντνι Λιλ Ροντ Τζόουνς που κατέθεσε μήνυση εναντίον του στην οποία τον κατηγορεί για σεξουαλικές κακοποιήσεις σε άντρες και γυναίκες και για εκμετάλλευση ανήλικων κοριτσιών που διέθετε στους διάσημους καλεσμένους του στα πάρτι που έδινε.

Υποστηρίζει πως ο βαθύπλουτος ράπερ εκμεταλλευόταν τους διάσημους γνωστούς του όπως ο πρίγκιπας Χάρι, για να έχουν ο ίδιος και οι συνεργάτες του κάποια νομιμότητα.

«Στις επαύλεις του Ντίντι στο Λος Άντζελες και το Μαϊάμι έκαναν επιδρομή οι ειδικές δυνάμεις. Πέρασαν χειροπέδες στους γιους του, Τζάστιν και Κινγκ, μέσα στον ίδιο τους τον χώρο».

Σε ένα από τα πλάναμ ο 30χρονος Τζάστιν και ο 25χρονος Κινγκ φαίνονται να αστειεύονται μεταξύ τους. Ο Σον Ντίντι Κομπς αναζητείται, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.

Νέος «πονοκέφαλος» για το Buckingham

Η αναφορά και μόνο του πρίγκιπα Χάρι στα δικαστικά έγγραφα της πολύκροτης υπόθεσης ήταν αρκετή για να προκαλέσει πονοκέφαλο στο Παλάτι του Buckingham.

Το 2007, οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι συναντήθηκαν με τον Πι Ντίντι και τον Κάνιε Γουέστ σε ένα πάρτι που οργάνωσαν για να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν στη συναυλία για την Νταϊάνα στο στάδιο Wembley.

Στα δικαστικά έγγραφα δεν κατονομάζεται ο Ουίλιαμ και δεν είναι γνωστό αν και πόσες φορές ο Χάρι συνάντησε τον ράπερ από τότε.

Νέες θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της Κείτ Μίντλετον

Στην Βρετανία, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ, είχε την προσδοκία πως η παραδοχή της για τη διάγνωση του καρκίνου της θα έδινε τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας.

Όμως, σύμφωνα με έρευνα, αυξήθηκαν κατακόρυφα οι χρήστες που επιμένουν στις σκοτεινές θεωρίες.

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως ο βασιλιάς Κάρολος θα παρακολουθήσει την πασχαλινή λειτουργία με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.


Πηγή