Ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλεντον ετοιμάζονται για το πιο δύσκολο Πάσχα της ζωής τους. Αποφασισμένοι να παλέψουν, να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών και να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους νικητές, στη μάχη με τον καρκίνο.

«Μπορούν και οι δύο να κατανοήσουν τι περνάει ο άλλος, πράγμα που βοηθάει σε μια δύσκολη στιγμή όπως αυτή. Αυτό που είδαμε τις τελευταίες εβδομάδες είναι ότι επειδή και οι δύο περνούν την ίδια εμπειρία υγείας, αυτό εδραίωσε αυτό το δέσιμο». Ο βασιλιάς αντιμετωπίζει την Κέιτ σαν την κόρη που δεν είχε ποτέ και της έχει αδυναμία με την πριγκίπισσα να απευθύνεται συχνά στον πεθερό της για να τη συμβουλέψει», γράφει το δημοσίευμα της Telegraph.

Το δέσιμο που έχουν αποτυπώνεται μέσα σε μια σειρά από πλάνα και φωτογραφίες στο πέρασμα των χρόνων. Το τελευταίο διάστημα όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ φαίνεται πως ήρθαν ακόμα πιο κοντά.

«Ο βασιλιάς είχε πάντα μια στενή, ζεστή και μοναδική σχέση με την πριγκίπισσα. Έχει μεγάλη αγάπη και σεβασμό γι’ αυτόν και τη θέση του. ‘Όταν ήταν μαζί στο νοσοκομείο, έκαναν πολλές βόλτες στο διάδρομο για να περάσουν χρόνο μαζί. Την ενθάρρυνε και την υποστήριζε καθ’ όλη τη διάρκεια», γραφεί το δημοσίευμα των Times.

Τα σενάρια για τις μορφές καρκίνου που αντιμετωπίζουν ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζονται για ακόμα μια μέρα. Επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικό παρά μόνο ότι οι δυο τους βρίσκονται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Μια μέρα πριν δημοσιοποιηθεί το βιντεοσκοπημένο μήνυμα της Κέιτ οι δυο τους έφαγαν μαζί, με τον βασιλιά Κάρολο να αποχωρεί, όπως έγραψε το σύνολο του βρετανικού τύπου, φανερά συγκινημένος.

Η γνωριμία τους

Το 2010 όταν ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της Κέιτ με τον Ουίλιαμ, είχε μιλήσει για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για τον Κάρολο.

– Ήμουν λίγο νευρική για την συνάντηση με τον πατέρα του Γουίλιαμ αλλά ήταν πολύ πολύ εγκάρδιος και πολύ φιλικός. Έτσι δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο για εμένα.

Ο Κάρολος την αποδέχεται και πολύ γρήγορα χτίζεται μια σχέση αμοιβαίας αγάπης και εμπιστοσύνης.

-Με την Κάθριν δίπλα του, ο νέος μας Πρίγκιπας και η νέα Πριγκίπισσα της Ουαλίας, ξέρω, θα συνεχίσουν να εμπνέουν και να καθοδηγούν τις εθνικές μας προσπάθειες, βοηθώντας να φέρουμε ανθρώπους του περιθωρίου στο προσκήνιο για να λάβουν ζωτική βοήθεια.

Όλα δείχνουν πως ο Ουίλιαμ και η Κέιτ δεν θα παρευρεθούν στις λειτουργίες του Πάσχα, ώστε η πριγκίπισσα της Ουαλίας να μπορέσει να ξεκουραστεί.

Μαζί με τα παιδιά, κοντά στον βασιλιά Κάρολο που προσπαθεί να δώσει και να πάρει δύναμη από εκείνη.


Πηγή