Μέσω γράμματος που διάβασε η μεγαλύτερη αδελφή της σε εκδήλωση της Επιτροπής Αλληλεγγύης στη 12χρονη, που πραγματοποιήθηκε στη Νομική Σχολή, η ανήλικη εξέφρασε τα συναισθήματά της, τονίζοντας ότι απογοητεύτηκε από τα όσα ακούστηκαν μέχρι στιγμής στο δικαστήριο.

«Ακούστε με σας παρακαλώ, ακούστε με. Εσείς ήσασταν η λύτρωση μου, η βοήθεια που περίμενα τόσο καιρό μέσα στον εφιάλτη που ζούσα. Σας εμπιστεύτηκα, σας μίλησα… περίμενα τη βοήθεια σας για να μην περάσει κανένα άλλο παιδί όσα πέρασα εγώ» σημείωσε η 12χρονη, προσθέτοντας: «Η τιμωρία μου όμως δεν έχει τελειώσει. Οι εφιάλτες μου είναι ακόμα εδώ».

Το ανήλικο κορίτσι, αναφέρθηκε και στη μητέρα της, αλλά και τα αδέλφια της που της λείπουν, καθώς διαμένει σε άλλη περιοχή της Ελλάδας για λόγους προστασίας.

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε. Σας ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή… φοβόμουν πολύ. Ήρθε η ώρα όμως, ήρθε η λύτρωση μου, ήρθατε εσείς».

«Πίστεψα ότι τελείωσαν οι εφιάλτες μου και ξαφνικά: Που είναι η μαμά μου; Γιατί τη μαμά μου; Που είναι τα αδέλφια μου; Που είναι η οικογένειά μου; Γιατί με αφήσατε μόνη μου; Εγώ φταίω, εγώ φταίω που δε σας μίλησα νωρίς. Όχι η μαμά μου. Θέλω να σταματήσουν οι εφιάλτες μου εδώ. Τα Χριστούγεννα δε με άφησαν ούτε τη μαμά μου να δω» πρόσθεσε.

«Η μαμά μου είναι αθώα»

Στη συνέχεια, η 12χρονη αναφέρθηκε και σε όλα όσα έχουν ακουστεί στην αίθουσα του δικαστηρίου που συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση.

«Θέλω να σας πω κάτι κυρία εισαγγελέα: όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχετε στα χέρια σας ήταν όλα μια πλάκα; Αυτό θέλετε να μου πείτε μετά από όλα αυτά που πέρασα; Αυτό που ζητάω από το δικαστήριο και από τον κύριο πρόεδρο, τους δικαστές και τους ενόρκους είναι να με πιστέψουν ότι η μητέρα μου δε γνώριζε τίποτα από όλα αυτά που έκανα και όχι ότι στα μισά λέω αλήθεια και στη μαμά μου λέω ψέματα» ανέφερε η 12χρονη.

«Η μαμά μου είναι αθώα και θα το λέω συνέχεια μέχρι να το καταλάβουν όλοι» πρόσθεσε το ανήλικο κορίτσι.

«Για να προστατεύσω το παιδί μου»

«Είχα σκοπό να μη μιλήσω μέχρι να τελειώσει η δική αλλά πρέπει να το κάνω για να προστατέψω το παιδί μου που έχουν πέσει οι κατηγορούμενοι και οι δικηγόροι τους σαν λυσσασμένα λιοντάρια να το κατασπαράξουν και αυτό και εμένα» σημείωσε η μητέρα της 12χρονης, στη δική της παρέμβαση στην εκδήλωση.

«Και δε με ενδιαφέρει τι λέει ο δικός τους δικηγορικός νόμος ότι δεν υπάρχει βιασμός. Εγώ μέχρι να πεθάνω θα το λέω συνέχεια: αυτό το παιδί το βίαζαν δεν υπάρχει συναίνεση με 11χρονο παιδί. Δεν υπάρχει κύριε Φλωρίδη, αλλάξτε αυτόν το νόμο θα γεμίσει ο πλανήτης βιαστές. Θα βιάζουν ανυπεράσπιστα παιδάκια. Μετά τον βιασμό του παιδιού μου έπεσε περονόσπορος στον Κολωνό κι άλλο κύκλωμα στον Κολωνό και τρίτο κύκλωμα πριν λίγες μέρες» συμπλήρωσε, κάνοντας αναφορά στα υπόλοιπα κυκλώματα μαστροπείας που δρούσαν στην περιοχή και έχουν εξιχνιαστεί από την Ελληνική Αστυνομία.

«Ξυπνήστε για κράτος επιτέλους. Ανοίξτε τα μάτια και κοιτάξτε τι γίνεται γύρω σας. Σήμερα βίασαν το δικό μου το παιδί αύριο θα βιάσουν τα δικά σας τα παιδιά. Αυτό το κράτος θέλετε για τα παιδιά σας; Αυτήν την κοινωνία; Με τέτοια δικαιοσύνη που ξεπλένει βιαστές;» υπογράμμισε απευθυνόμενη στους κρατικούς λειτουργούς.

Την Παρασκευή η απόφαση για τους κατηγορούμενους

Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Παρασκευή 29/03, αναμένεται η πρωτόδικη απόφαση για τους 26 κατηγορούμενους στην υπόθεση της 12χρονης.


Πηγή