Το πώς είχε δημιουργηθεί η ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Αγρινίου και μερικές άλλες ανά την Ελλάδα για επικοινωνιακούς λόγους, το έμαθαν όλοι όταν έγιναν γνωστά τα τραγικά ποσοστά θνητότητας σ’ αυτήν. Εκ των υστέρων, ο υπουργός Υγείας τα είχε αποδώσει σ’ ένα μυστηριώδες νοσοκομειακό μικρόβιο, που κανείς άλλος (ούτε η κ. Γκάγκα) είχε αποδεχθεί ως αιτία του κακού. Το αποτέλεσμα ήταν να κλείσει η ΜΕΘ Covid και ακολούθως να βάλει λουκέτο γενικώς η ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου. Αποτέλεσμα; Μετά από το τραγικό δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν 18χρονα και 20χρονα παιδιά, για τον τραυματισμένο σοβαρά νεαρό αναζητήθηκε εναγωνίως κλίνη ΜΕΘ και βρέθηκε στην Άρτα….

ΜΕΘ Αγρινίου είπατε; Μην το ξαναπείτε και μην το αναπαράγετε, διότι πρόκειται για αποπροσανατολισμό. Θέλουν να αποσπάσουν την προσοχή από την μεγάλη αποκάλυψη του υπουργού Υγείας, ο οποίος, ως άλλος Σέρλοκ Χολμς, εντόπισε σε νυχτερινό κέντρο τσιγάρο στο χέρι του συντρόφου της Βανδή Μπισμπίκη. Κάτι που κανείς δεν είχε φαντασθεί ποτέ ότι μπορούσε να συμβεί. Τσιγάρο σε νυχτερινό κέντρο; Ποτέ! Καμμιά κόκα και κάνα άλλο ναρκωτικό έχουν συνδεθεί στο παρελθόν με ορισμένα νυχτερινά κέντρα, αλλά τσιγάρο ποτέ! Όπως καταλάβατε, μας φουμάρουν κανονικά και φυσάνε τον ναργιλέ στην μούρη μας. Η ζωή κατάντησε ένα τσιγάρο στο χέρι του Μπισμπίκη και ο θάνατος μία χίμαιρα. Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΙΜΑΙΡΑ.

ΥΓ: Ο κ. Διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου δήλωσε: «Μην φάμε τα Χριστούγεννα μία γαλοπούλα στην καθισιά και γεμίσουν τα νοσοκομεία». Όχι δά! Γαλοπούλα ποτέ! Είμαστε όλοι γαλοπούλες στα νύχια της επικοινωνίας. Μας σελαγίζει με το καλάμι το επιτελείο του Σταν Γκρήνμπεργκ από τα υπόγεια του Μαξίμου.

* Ο Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.


agrinio24.gr