Είδε την κόρη της στις φυλακές του Χάρεν η Εύα Καϊλή

  Την ευκαιρία να συναντήσει τη δύο ετών κόρη της είχε σήμερα η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, που παραμένει υπό κράτηση στις γυναικείες φυλακές Χάρεν στις Βρυξέλλες, κατηγορούμενη για πρωταγωνιστική συμμετοχή στο γνωστό σκάνδαλο Qatargate, που συνταράσσει το Ευρωκοινοβούλιο.

  Την πήγε ο παππούς της

  Στις 17:20 ώρα Ελλάδας ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καϊλής, πέρασε το κατώφλι της φυλακής συνοδεύοντας την εγγονή του για την πρώτη συνάντηση της με τη μητέρα της από την ημέρα που η ευρωβουλευτής συνελήφθη και κρατείται.

  Η Εύα Καϊλη είχε καταθέσει δια των συνηγόρων της αίτημα να της επιτραπεί να συναντήσει την δύο ετών κόρη της, το οποίο και έγινε δεκτό από τις δικαστικές αρχές του Βελγίου και σήμερα το απόγευμα η συνάντηση αυτή έγινε γεγονός.

  Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στις Βρυξέλλες, Ειρήνη Ζαρκαδούλα, η συνάντηση της Εύας Καϊλή με την κόρη της αναμενόταν να διαρκέσει τρεις ώρες, όπως ενημέρωσε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ωστόσο το επισκεπτήριο στις φυλακές Χάρεν ολοκληρώνεται στις 19:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας.

  Πηγή:Τα νέα