Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Θρίλερ με τον Βασίλη Τόπαλο: Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει τη συμμετοχή του σε...

  Θρίλερ με τον Βασίλη Τόπαλο: Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει τη συμμετοχή του σε παράνομους αγώνες

  Νέα τροπή δείχνει να παίρνει τις τελευταίες ώρες η υπόθεση θανάτου του 16χρονου αθλητή Βασίλη Τόπαλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα 24ωρα.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 16χρονος αθλητής να έπαιρνε μέρος σε παράνομους αγώνες, ωστόσο τίποτα σε καμία των περιπτώσεων δεν θεωρείται δεδομένο, και κάτι τέτοιο ενδεχομένως να αποδειχθεί μόνο από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

  Σύμφωνα με τoν Alpha οι Αρχές τονίζουν ότι τα χτυπήματα που έφερε ο ανήλικος στο κεφάλι ήταν τόσο μεγάλα που δεν συνάδουν με πέσιμο στην τουαλέτα. Αντίθετα παρόμοια χτυπήματα φέρουν τραυματίες σοβαρών τροχαίων.

  Όπως ανέφερε πάντως ο συνήγορος του ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου και προπονητή του 16χρονου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, υπάρχει ταύτιση καταθέσεων με αυτή του πατέρα του ανήλικου και δεν αναφέρθηκε άλλο λιποθυμικό επεισόδιο τις προηγούμενες ημέρες.

  Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο 16χρονος έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που οδήγησαν στο θάνατό του.

  Πλέον, διερευνάται από πού προήλθαν οι κακώσεις και θα γίνουν συμπληρωματικές εξετάσεις. Ο 16χρονος αθλητής που έχασε τη μάχη με το θάνατο μετά από δύο και πλέον εβδομάδας παραμονής του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπως όλα δείχνουν υπέκυψε από τραύμα στο κεφάλι του.

  Υπενθυμίζεται ότι η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αρμόδια για θέματα αθλητικής βίας, έχει ζητήσει από τον αθλητικό εισαγγελέα προκαταρκτική εξέταση για τα αίτια θανάτου του Βασίλη Τόπαλου.

  Πηγή:Real.gr