Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Παρέμβαση εισαγγελέα στην Πάτρα για τον 35χρονο – Διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση

    Παρέμβαση εισαγγελέα στην Πάτρα για τον 35χρονο – Διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση

    Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για έρευνα σε βάθος διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, Γιώργος Μπισμπίκης, αναφορικά με το περιστατικό με 35χρονο, ο οποίος φέρεται να αναγκάστηκε να πει τα κάλαντα γονατιστός από ομάδα ατόμων, ενώ του έβαλαν φωτιά.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, εισαγγελικές πηγές ανέφεραν ότι ανεξάρτητα από τα δημοσιεύματα και τη φερόμενη ως κατάθεση του 35χρονου, που είδε το φως της δημοσιότητας, από την πλευρά της Εισαγγελίας θα διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος, τόσο ως προς τη διάσταση της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος του 35χρονου, όσο και ως προς το ενδεχόμενο ρατσιστικής συμπεριφορά

    Από την κατάθεση του 35χρονου φαίνεται πως επισκεπτόταν τακτικά την εν λόγω επιχείρηση για να παίρνει σίδερα, έδειξε να έχει σώας τας φρένας και υποστήριξε πως του έδωσαν οι παριστάμενοι 20 ευρώ.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 35χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως περιγράφονται, ενώ σημείωσε πως είχε καταναλώσει αλκοόλ. Μάλιστα, είπε πως μόνος του γονάτισε. Όμως, αν και ερωτήθηκε, δεν απάντησε στο ποιος του έβαλε φωτιά.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Από την πλευρά του το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με βίντεο που αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και δείχνει άνδρα να πυρπολείται σε περιοχή της Πάτρας.

    «Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάτρα Αχαΐας το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022. Το άτομο ταυτοποιήθηκε και προσήλθε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, η οποία χειρίστηκε προανακριτικά την υπόθεση. Το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υπεβλήθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Συνεπώς οποιαδήποτε άλλη πληροφορία αναπαράγεται στα μέσα ενημέρωσης δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

    Πηγή:Real.gr