Προσφωνώντας τον Σεβασμιώτατο ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Σπυρίδων Ιωάννου τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη του και το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει για όλες τις Αρχιερατικές Περιφέρειες και όλες τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, διαβεβαιώνοντάς τον για την επιθυμία συνεργασίας και υπακοής του Κλήρου και του λαού της περιοχής, λέγοντας μεταξύ άλλων «μας απλώσατε το χέρι σας, σας δίνουμε και το δικό μας χέρι για να γίνετε ο πνευματικός φάρος που θα μας οδηγήσει στην σωτηρία».

damaskinos paravola 3

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψή του και την τέλεση του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας στον περικαλλή Ναό του Αγίου Δημητρίου, όπου είχε την δυνατότητα να επικοινωνήσει με τα στελέχη και τους κατοίκους της όμορφης αυτής Ενορίας.

Λαμβάνοντας αφορμή από το Ευαγγελικό ανάγνωσμα ευχήθηκε όλοι να γίνουμε εκλεκτοί του Θεού, διότι από τη γέννηση και τη βάπτισή μας είμαστε κλητοί. Να αποδεχθούμε και να καλλιεργήσουμε την κλήση για να βιώσουμε την αγιότητα και να κληρονομήσουμε την Βασιλεία του Θεού.

damaskinos paravola 5

damaskinos paravola 6

Ο Σεβασμιώτατος θέλοντας να επιβραβεύσει το έργο και την μέχρι τώρα προσφορά του π. Σπυρίδωνος του απένειμε το οφφίκιο του πρωτοπρεσβυτέρου, καλώντας τον να αυξήσει και να εντείνει τους αγώνες και την διακονία του από τα πνευματικά μετερίζια που του εμπιστεύεται η αγία μας Εκκλησία και ο Επίσκοπός του.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ.


agrinio24.gr