Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά, με αφορμή την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου του Παναιτωλικού και την επικείμενη αποχώρησή του Φώτη Κωστούλα μετά από 17 χρόνια από το τιμόνι της ομάδας, δήλωσε:

Η σύγχρονη ιστορία για το καμάρι του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας, τον Παναιτωλικό, είναι συνδεδεμένη με τον Φώτη Κωστούλα.
Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τον Παναιτωλικό διάλεξε τον δύσκολο δρόμο και επέλεξε να πάει κόντρα στις παθογένειες και την μιζέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Βασίστηκε σε αξίες και αρχές καθιστώντας τον Παναιτωλικό παράδειγμα προς μίμηση κι αδιαφορώντας για τις σειρήνες των διάφορων «συστημάτων».
Είχα τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του από τις θέσεις ευθύνης στην Αυτοδιοίκηση, όταν διεκδικήσαμε κι εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με προϋπολογισμό 1.537.000 ευρώ, για την αναβάθμιση του γηπέδου.

Πρωταρχικό μέλημά του ήταν η δημιουργία σύγχρονου γηπέδου και υποδομών που τα αφήνει παρακαταθήκη για την ομάδα και την πόλη.
Αγάπησε ξανά τον τόπο του, τον στήριξε και τον προέβαλε σ’ όλη την Ελλάδα με τον αξιοπρεπέστατο τρόπο, κάνοντας τον Παναιτωλικό αξιοζήλευτο σε όλους τους φιλάθλους της χώρας.

Ο Φώτης Κωστούλας έγραψε ιστορία.

Το Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός και ο ελληνικός αθλητισμός συνολικά, του οφείλουν πολλά.
Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στον τόπο μας!

Υπήρξες ένας αθόρυβος ευεργέτης.

318203150 668304938345541 6436408486527853299 n


agrinio24.gr