Οι εικόνες αυτές χρονικά τοποθετούνται λίγο αφότου ο Μόσλεϊ είχε εντοπιστεί, από βίντεο που εξασφάλισε το MEGA, να περπατά σε κεντρικό σημείο, έχοντας ήδη περάσει το στενό μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία του Αγίου Νικολάου, περίπου 30 λεπτά αφότου έφυγε μόνος του από την παραλία που είχε επισκεφθεί με τη σύζυγό του.

Τα νέα βίντεο επιβεβαιώνουν και τη μαρτυρία κατοίκου που δήλωσε πως είδε τον Βρετανό παρουσιαστή να περιμένει σε στάση λεωφορείου. Οι Αρχές φαίνεται να έχουν στα χέρια τους και υλικό που καταγράφουν τον παρουσιαστή αφού πέρασε από το Πέδι με κατεύθυνση προς την Αγία Μαρίνα.

Πού εστιάζονται οι έρευνες

Εθελοντές, Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική και Ερυθρός Σταυρός «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να βρουν κάποιο ίχνος του εξαφανισμένου Βρετανού παρουσιαστή.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην πλαγιά με το δύσβατο μονοπάτι που εκτιμάται ότι επέλεξε ο 67χρονος για να φτάσει στον προορισμό του.

Σήμερα, οι έρευνες θα επικεντρωθούν σε συγκεκριμένα σημεία της πλαγιάς και του βουνού, σε τρύπες και σπηλιές με μεγάλο βάθος που καταλήγουν στη θάλασσα, μήπως ο 67χρονος στην προσπάθειά του να ξαποστάσει, εγκλωβίστηκε σε μία από αυτές.

Κάθε ενδεχόμενο, προς ώρας, παραμένει ανοιχτό.


Πηγή