Η ομάδα της Βοιωτίας ετοιμάζεται να ολοκληρώσει άλλη μία πολύ σημαντική κίνηση που αφορά τη στελέχωση του ρόστερ της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στην Elite League.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ertsports.gr, ο Ερμής Σχηματαρίου συμφώνησε με τον Βούκαν Σάμαρτζιτς. Ο 25χρονος γκαρντ ετοιμάζεται να μετακομίσει από την Αιτωλοακαρνανία και τον Χαρίλαο Τρικούπη, όπου αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν. Το… κλειδί για την ομάδα του Νίκου Οικονόμου είναι πως κερδίζει μία θέση ξένου, μιας και ο συγκεκριμένος αθλητής έχει ελληνικό διαβατήριο.

Για την ακρίβεια, ο Σάμαρτζιτς έχει τρεις εθνικότητες. Τη σέρβικη λόγω της καταγωγής του πατέρα του, την ελληνική λόγω της καταγωγής της μητέρας του και τη βέλγικη, λόγω του ότι γεννήθηκε στη χώρα της βόρειας Ευρώπης. Κάπως έτσι, ο Ερμής συνεχίζει έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει δύο ξένους, όπως είχε κάνει άλλωστε και πέρυσι με το δίδυμο Μπράιαντ-Ουγκοτσούκου. Βέβαια πλέον κανείς από τους συγκεκριμένους παίκτες δεν βρίσκεται στο Σχηματάρι, αλλά δεν αποκλείεται η λογική που θα ακολουθηθεί να είναι παρόμοια.//Α.


Πηγη