Τα “Τρία Λιοντάρια” θα αναμετρηθούν με την ομάδα του Μουράτ Γιακίν, με έπαθλο μια θέση στην τετράδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι Ελβετοί αναμένεται να αποτελέσουν μια σκληρή δοκιμασία για το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και επιδιώκουν να κερδίσουν με κάθε μέσο.

Οι τερματοφύλακες της Ελβετίας, Γιαν Ζόμερ, Γκρέγκορ Κόμπελ και Ιβόν Μβόγκο, προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, τον Χάρι Κέιν και την παρέα τους, προπονούμενοι με φουτουριστικά γυαλιά ηλίου ειδικά σχεδιασμένα για να οξύνουν τα αντανακλαστικά τους.

Τα γυαλιά λειτουργούν με μπαταρία και δημιουργούν ένα εφέ αργής κίνησης, με στόχο να βελτιώσουν την ταχύτητα αντίδρασης του παίκτη. Κοστίζουν 350 λίρες (413,05 ευρώ) και τα κατασκευάζει η ιαπωνική εταιρεία “VisionUp”.

Οι τερματοφύλακες της Ελβετίας φορούν ειδικά γυαλιά για να ενισχύσουν τα αντανακλαστικά τους (video)
visionup.jp

Τα γυαλιά χρησιμοποιήθηκαν επίσης από τους Ελβετούς τερματοφύλακες καθ’ όλη τη διάρκεια της εκστρατείας της χώρας τους για το Euro 2020 πριν από τρία χρόνια και συνεχίζουν να παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην προπόνησή τους.

Οι τερματοφύλακες της Ελβετίας φορούν ειδικά γυαλιά για να ενισχύσουν τα αντανακλαστικά τους (video)Οι τερματοφύλακες της Ελβετίας φορούν ειδικά γυαλιά για να ενισχύσουν τα αντανακλαστικά τους (video)

Αθλητές σε διάφορα άλλα αθλήματα, όπως το τένις και το μπέιζμπολ, έχουν επίσης χρησιμοποιήσει τα γυαλιά κατά τη διάρκεια των προπονήσεών τους.

Η “VisionUp” αναφέρει στην ιστοσελίδα της: «Μπορείτε εύκολα να βελτιώσετε την ταχύτητα επεξεργασίας του εγκεφάλου και την οπτική ικανότητα, όπως η κινητική οπτική οξύτητα, η δυναμική οπτική οξύτητα, η περιφερειακή όραση, η αντίληψη βάθους και ο συντονισμός χεριού-ματιού.

Μπορείτε έτσι να επιτύχετε καλύτερες αθλητικές επιδόσεις. Το VisionUp είναι χρήσιμο όχι μόνο στους αθλητές αλλά και σε νέους ή ηλικιωμένους».

Τα γυαλιά είναι ένα μόνο παράδειγμα των οριακών κερδών που επιδιώκουν οι ομάδες για να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους στο Euro 2024.

Η Αγγλία είναι μεταξύ εκείνων των οποίων οι παίκτες πίνουν χυμό πίκλας προκειμένου να απομακρύνουν τις συνέπειες της κράμπας.

Περιέχοντας νάτριο, κάλιο και ξύδι, το ποτό ενεργοποιεί ένα αντανακλαστικό στο στόμα, στέλνοντας ένα σήμα για να σταματήσουν οι μύες να κάνουν κράμπες.

Λέγεται επίσης ότι βελτιώνει την υγεία του εντέρου με αντιοξειδωτικά, συμβάλλει στον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και προάγει την αναπνοή που μυρίζει φρεσκάδα, λόγω του ότι σκοτώνει τα βακτήρια που αναπαράγονται στο στόμα.//Λ.




Πηγη