Το να αποκαλέσει τον Ουκρανό πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν δεν ήταν το μοναδικό λάθος που έκανε ο Τζο Μπάιντεν, τελευταία ημέρα της Συνόδου του ΝΑΤΟ. Στην συνέντευξη Τύπου, ο 81 ετών Αμερικανός πρόεδρος μπέρδεψε ΚΑΙ την Κάμαλα Χάρις με τον Ντόναλντ Τραμπ.

-Κοιτάξτε, δεν θα διάλεγα την αντιπρόεδρο Τραμπ για αντιπρόεδρο αν δεν είχε τα προσόντα για πρόεδρος. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από εκεί.

– Με όλο το σεβασμό, νωρίτερα κάνατε λάθος. Στα αρχικά σας σχόλια αποκαλέσατε την αντιπρόεδρο Χάρις, αντιπρόεδρο Τραμπ. Αυτή τη στιγμή ο Ντόναλντ Τραμπ το χρησιμοποιεί αυτό για να χλευάσει την ηλικία σας και τη μνήμη σας. Πώς αντιμετωπίζετε αυτή την κριτική απόψε;

– Αυτόν να ακούτε!

Ο Ολλανδός ηγέτης του ακροδεξιού «Κόμματος για την Ελευθερία» Γκέερτ Βίλντερς θέλησε να χλευάσει τις γκάφες του Μπάιντεν ανεβάζοντας φωτογραφία και γράφοντας «ο Πρόεδρος Πούτιν συναντά την αντιπρόεδρο Τραμπ».

Ο Μπάιντεν διατείνεται πως είναι μια χαρά και δεν αποσύρει… προς το παρόν, την υποψηφιότητα του.

«Έχω κάνει τρεις σημαντικές νευρολογικές εξετάσεις από νευρολόγο. Η πιο πρόσφατη τον Φεβρουάριο. Και λένε ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Εντάξει;».

Ευρωπαίοι ηγέτες έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Αμερικανό πρόεδρο.

«Όλοι μπορούμε να κάνουμε ένα σαρδάμ. Κι εμένα μου έχει συμβεί. Είμαι σίγουρος ότι θα μου ξανασυμβεί αύριο. Και θα ζητούσα την επιείκειά σας», επεσήμανε ο Γάλλος πρόεδρος.

«Σαρδάμ γίνονται συνέχεια. Κι αν παρακολουθείτε πάντα τους πάντες, θα βρείτε αρκετά από αυτά», είπε ο καγκελάριος της Γερμανία ς.

Πάντως, οι γκριμάτσες της Τζόρτζια Μελόνι, την ώρα που οι ηγέτες περίμεναν τον αργοπορημένο Τζο Μπάιντεν κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο δωρητές των Δημοκρατικών ανακοίνωσαν πως “παγώνουν” 90 εκατομμύρια δολάρια από την προεκλογική εκστρατεία του Αμερικανού Προέδρου.


Πηγή