Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα τώρα στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων στο Μιλγουόκι, όπου ο Τραμπ αναμένεται να πάρει πανηγυρικά το χρίσμα για την προεδρία.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται στο Μιλγουόκι εκεί όπου εδώ και λίγες ώρες έχει ξεκινήσει το συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων και αναμένεται να λάβει πανηγυρικά το χρίσμα, θα πει και ποιος ή ποια θα κάνει αντιπρόεδρο της χωράς.

Επίσης ο Ντόναλντ Τραμπ θα απευθυνθεί για πρώτη φορά ζωντανά και δημόσια μετα την δολοφονική επίθεση, με την ανησυχία για την ασφάλεια να είναι αυξημένη, δεδομένου ότι στο Μιλγουόκι επιτρέπεται η οπλοφορία και πέντε χιλιάδες διαδηλωτές αναμένεται να δηλώσουν «παρών» στο συνέδριο.

Ώρες μετα την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ  δημοσκόπηση του Bloomberg δείχνει εκτόξευση των ποσοστών του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και καταβαράθρωση του Biden με τον νυν  πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών να κάνει διάγγελμα ζητώντας να πέσουν οι τόνοι ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι αποδέχεται την πρόσκληση για εθνική ενότητα στον δρόμο προς τις κάλπες.

Συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του Bloomberg δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ από το 50% στο 67% και τον Τζο Μπάϊντεν 49% στο 27% από 49%.


Πηγή