Οι εκπρόσωποι του ελληνικού βόλεϊ έμαθαν τους πρώτους τους αντιπάλους στην Ευρώπη, με τη “γαλανόλευκη” παρουσία να είναι ιδιαιτέρως έντονη.

Στους “64” του Challenge Cup ανδρών ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της Γενεύης, η Κηφισιά με τη Μπουργκάς και ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το νικητή του Λας Πάλμας (Ισπανία)-Τρόμσο (Νορβηγία). Από την άλλη, ο Μίλωνας θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του που θα προκύψει από τον νικητή ενός ζευγαριού που δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Πρόκειται για μία εκ των πρωταθλητριών Κύπρου, Λετονίας, Ουκρανίας που θα μείνει εκτός στο preliminary round του Champions League και τον ηττημένο του ζευγαριού της Σχονβερντ με τη δεύτερη του preliminary round.

Σε ότι έχει να κάνει με τις γυναίκες η Θέτιδα θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού της πρωταθλήτριας Ολλανδίας VC Σνικ και της Φλέιρ από τα Νησιά Φερόε. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ράντεμπεργκ που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα τη Νορβηγία και ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντι του τη δευτεραθλήτρια Βουλγαρίας ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ θα παίξει με την πρωταθλήτρια Λετονίας RSU/MNS. Τέλος, ο ΑΟ Θήρας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Βαλκανικού τουρνουά.//A.


Πηγη