Σε ποιον «ποντάρουν» οι στοιχηματικές

Την ίδια ώρα έχουμε και τις πρώτες αποδόσεις των στοιχηματικών που προεξοφλούν συμμετοχή Κασσελάκη στην κούρσα, αλλά και Τσίπρα:

-Νίκος Παππάς: 1.95

-Παύλος Πολάκης: 2.75

-Στέφανος Κασσελάκης: 4

-Σωκράτης Φάμελος: 7.50

-Όλγα Γεροβασίλη: 12

-Αλέξης Τσίπρας: 15

-Ρένα Δούρου: 18

-Νίκος Φαραντούρης: 21

-Απόστολος Γκλέτσος: 51

Στην κούρσα τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν θέσης μάχης, ενώ ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει όπως βλέπουμε στα πλάνα από την αποστολή του MEGA στο κλειστό του φυλασσόμενο από την αστυνομία σπίτι,

Μάλιστα, την ώρα που ο Τάιλερ έβγαλε βόλτα την Φάρλι – όπως φαίνεται στα πλάνα του MEGA – ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε την πρώτη του σύσκεψη μέσω zoom με τους στενούς του συνεργάτες και ζήτησε τα στελέχη που τον στηρίζουν να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

«Εάν κερδίσει τις εκλογές, τότε αναμένεται να υπάρξει το μεγάλο ξεκαθάρισμα στο κόμμα, αφού το πρώτο που θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης είναι να θέσει όσους τον αμφισβητούν εκτός ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει το newsit.gr.

Οι συνεργάτες Κασσελάκη του ζητούν να επιστρέψει. Παράλληλα η κόντρα για το αν ο Στέφανος Κασσελάκης βάση καταστατικού δεν είναι πρόεδρος ή αν είναι πρόεδρος ώσπου να εκλεγεί ο επόμενος καλά κρατεί

«Χαίρομαι που σήμερα το βράδυ δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ — η Έλενα Ακρίτα και ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος — είπαν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης εξακολουθεί να είναι ο νόμιμος Πρόεδρος κι έχει κάθε δικαίωμα (αν όχι την υποχρέωση) να πάει στο γραφείο του», έγραψε στο Χ, ο Ευάγγελος Αντώναρος, .

Στο θέμα κόντρα ξέσπασε μεταξύ Πολάκη και Μωραΐτη.

«Τώρα αν αφενός ψάχνεσαι για νέο κόμμα το μετράς και δεν σου βγαίνει και αφετέρου βλέπεις πως λεονταρισμοί του τύπου ”βρείτε αντίπαλο και πάμε” πάλι οδηγούν σε ήττα, μιλάς για κουκούλες, βγάζεις συνταγματολόγους, μιλάς για συνέδρια που θα αποφασίσουν πάλι», σημείωσε στο «X», ο Πάυλος Πολάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.

O Κρητικός θα ζητήσει και debate με τον Κασσελάκη. Την ίδια ώρα ο Διονύσης Τεμπονέρας θα ανοίξει την συζήτηση πως ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος δεν μπορεί έτσι και αλλιώς.

Στο δε «κασσελακικό στρατόπεδο» τριγμούς δημιουργεί η πιθανότητα νέου κόμματος καθώς χωρίς οικονομική βάση και επιχορήγηση, κτίρια και μηχανισμό το μέλλον μοιάζει αβέβαιο για πολλούς πολιτευτές.

Συνεδριάζει εκτάκτως η Πολιτική Γραμματεία

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα στις 20:00.

Η συνεδρίαση του οργάνου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ως θέμα τις αντιδράσεις που προέκυψαν γύρω από τον θεσμικό ρόλο που θα πρέπει να έχει επί του παρόντος ο Στέφανος Κασσελάκης, ύστερα από την εις βάρος του πρόταση μομφής η οποία υπερψηφίστηκε.


Πηγή