Ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε πίσω την εξουσιοδότηση που είχε κάνει στον οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ με το στρατόπεδό του να επιμένει να μιλά για κενό εξουσίας.

Κομματικές πηγές ξεκαθαρίζουν από την πρώτη στιγμή ότι δεν υφίσταται κανένα ζήτημα με τη λειτουργία του κόμματος ούτε διοικητικά ούτε οικονομικά και ότι την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχουν η Πολιτική Γραμματεία και η ΚΕ.

Bullying και απειλές του Στέφανου Κασσελάκη σε βάρος της, αλλά και κατά άλλων στελεχών κατάγγειλε η Κατερίνα Νοτοπούλου: «Έχω στοχοποιηθεί, έχουμε δεχθεί bullying και απειλές και εγώ προσωπικά».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραπομπής Κασσελάκη στο Πειθαρχικό  από τους «100»

Η ομάδα των «100» που κατέθεσε την πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη κρατά και εκείνη από την πλευρά πάντα ζωντανό το ενδεχόμενο παραπομπής του κ. Κασσελάκη στο πειθαρχικό.

Ο Παύλος Πολάκης επαναφέρει την πρότασή του για επίσπευση της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου κατά ένα μήνα υπό το φόβο περαιτέρω ρευστοποίησης και απαξίωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτό το κλίμα ο Διονύσης Τεμπονέρας, μέλος ΣΥΡΙΖΑ, έκλεισε οριστικά το θέμα τυχόν υποψηφιότητας του.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας πριν την Κεντρική Επιτροπή αναμένεται καθοριστική καθώς θα κρίνει και τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των υποψηφίων στην κούρσα ηγεσίας και το χαρακτήρα του Έκτακτου Συνεδρίου.


Πηγή