Τραγικό θάνατο βρήκε μία τουρίστρια, το μεσημέρι της Τετάρτης (18/09), που έκανε πεζοπορία στο φαράγγι της Σαμαριάς, όταν βράχος αποκολλήθηκε εξαιτίας της ισχυρής νεροποντής στα Χανιά και την καταπλάκωσε, με συνέπεια να καταλήξει.

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες πέθανε από αιμορραγία. Πρόκειται για μια γυναίκα τουρίστρια 35 ετών.

Το συμβάν έγινε προς την έξοδο του φαραγγιού Σαμαριάς, στη έξοδο προς Αγία Ρουμέλη. Λόγω της δυνατής νεροποντής που ξέσπασε σήμερα, ο βράχος αποκολλήθηκε, χτύπησε σε κάποιο δέντρο και στη συνέχεια έπεσε πάνω στο πόδι της γυναίκας, τραυματίζοντας την στη μηριαία αρτηρία. Αποτέλεσμα ήταν να πεθάνει από αιμορραγία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εγκλωβίστηκαν άλλοι 32 πεζοπόροι, οι οποίοι πλέον έχουν απεγκλωβιστεί και έχουν απομακρυνθεί από το σημείο.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Σε βίντεο-ντοκουμέντα από το σημείο της τραγωδίας που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, φαίνεται τόσο η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή και προκάλεσε την τραγωδία, όσο και η ανάσυρση της σορού της αδικοχαμένης τουρίστριας που είχε πάει για πεζοπορία στο φαράγγι.

1.074 περιπατητές στο φαράγγι την ώρα της τραγωδίας

Στην περιοχή επικράτησε πανικός, στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση από την ΕΜΑΚ καθώς άλλοι 32 τουρίστες εγκλωβίστηκαν στο σημείο και συνολικά υπήρχαν 1.074 περιπατητές στο φαράγγι την ώρα της τραγωδίας.


Πηγή