panaitolikos peres

Με ανεβασμένη ψυχολογία από το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Αστέρα AKTOR, σε έναν αγώνα όπου ο Κλοντ Μακελελέ θα κάνει το ντεμπούτο του ως προπονητής των Αρκάδων (20:30, COSMOTE SPORT 1 HD).

Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει ενδιαφέρουσα παράδοση, καθώς ο Αστέρας δεν έχει χάσει στο Αγρίνιο από το 2016.

Ο Παναιτωλικός έρχεται με ψυχολογία μετά την ισοπαλία 0-0 απέναντι στον Ολυμπιακό, αποσπώντας σημαντικό βαθμό στο Φάληρο. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς, έχοντας μέχρι στιγμής δύο ήττες, μία νίκη και μία ισοπαλία. Ο Παναιτωλικός δείχνει σοβαρός και οργανωμένος, και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του Αστέρα.

Οι Αγρινιώτες δεν αντιμετωπίζουν απρόοπτα, αλλά θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Παντελάκη, Τσελίκοβιτς, Μπακάκη και Πάλμα λόγω τραυματισμών. Η αποστολή περιλαμβάνει τους: Αγαπάκη, Μπελεβώνη, Μπουζούκη, Τσάβες, Ντίαζ, Γαλιάτσο, Κοντούρη, Λαχούντ, Λιάβα, Λομόνακο, Λουίς, Μαϊντέβατς, Μάνο, Μαυρία, Μλάντεν, Νικολάου, Πέρες, Ρόα, Σιέλη, Στάγιτς, Στεργιάκη, Τορεχόν.

Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας AKTOR, με υπηρεσιακό προπονητή τον Στάικο Βεργέτη στο προηγούμενο παιχνίδι, ηττήθηκε με 2-1 από τον Ατρόμητο στην Τρίπολη. Ο Κλοντ Μακελελέ, που κάνει σήμερα το ντεμπούτο του ως προπονητής, αναμένεται να παρουσιάσει μια πιο επιθετική ομάδα, που θα προσπαθήσει να δημιουργήσει προβλήματα στον Παναιτωλικό.

Ο Μακελελέ ανακοίνωσε την αποστολή του, από την οποία απουσιάζει ο Άλχο, που προπονείται κανονικά μετά τον τραυματισμό του, καθώς και οι Φαράζ και Τζίμας. Στην αποστολή επέστρεψε ο Γκος. Η αποστολή περιλαμβάνει τους: Παπαδόπουλο, Τσιντώτα, Γραμματικάκη, Καστάνιο, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρη, Μούμο, Ρέτζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιο, Άνταμ, Κρέσπι, Καλτσά και Ζουγλή.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τσέτσιλας, με βοηθούς τους Μεϊντάνα, Κωνσταντίνου και τέταρτο τον Φίτσα. Στο VAR θα βρίσκονται οι Πολυχρόνης και Κωσταράς.

Πιθανές Ενδεκάδες

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες, Μπουζούκης, Μπελεβώνης, Ντίας, Λομόνακο.

Asteras AKTOR (Κλοντ Μακελελέ): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Χουχούμης, Τζανδάρης, Μούμο, Καλτσάς, Μπαρτόλο, Ρεγκίς, Άνταμ.

monobala.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή