Με μια νέα ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης λέει «είμαι εδώ» και προαναγγέλλει την υποψηφιότητά του με τη φράση: «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανάρτηση αυτή έρχεται σε συνέχεια δηλώσεων της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφια για την προεδρία εξαπολύοντας σφοδρά πυρά κατά του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ζήσαμε τη βίαιη επίθεση του υπερεγώ στο εμείς. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ο Κασσελάκης, εγώ θα συστρατευτώ σε αυτό», δήλωσε η κα Γεροβασίλη.

Τα αντίπαλα στρατόπεδα – των «100» και της ομάδας Κασσελάκη- ρίχνουν ο ένας στον άλλο το μουτζούρη της διάσπασης με τον Πέτρο Παππά, μάλιστα, να καλεί τους εσωκομματικούς αντιπάλους να αποχωρήσουν ακόμη και από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αν δεν συμφωνούν με το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη.

«Καλύτερα να έχουμε ένα κόμμα το οποίο να σέβεται τον πρόεδρο και να μπορεί να διαγράφει του υβριστές και τους υπονομευτές του κι ας μην είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση. Όσοι δεν μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια πραγματικά ας μας απαλλάξουν», δήλωσε ο κ. Παππάς.

Η Κουμουνδούρου καταδίκασε άμεσα τις δηλώσεις του κ. Παππά ερμηνεύοντάς τις μάλιστα ως προγραφές προγραφές στελεχών στην περίπτωση που επανεκλεγεί ο κ. Κασσελάκης.

«Ο διχαστικός λόγος και ο λόγος περί προγραφών δεν συνάδουν με τις καταστατικές μας αρχές και την ευθύνη των στελεχών του κόμματος, πόσο μάλλον των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα στελέχη της ομάδας των 100 που καθαίρεσαν με την πρόταση μομφής τον κ. Κασσελάκη δεν φαίνεται να προκρίνουν αν-μπλοκ τη διαφαινόμενη υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου, ο οποίος δεν αποκλείεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

«Η λύση είναι οποιοσδήποτε άλλος από τον Κασσελάκη, οι υπόλοιποι αν μη τι άλλο έχουν την παιδεία να λειτουργήσουν το ΣΥΡΙΖΑ ξανά συλλογικά», σημείωσε ο Χρήστος Σπίρτζης, μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης που έχει δηλώσει ήδη υποψηφιότητα εκκινεί άμεσα πρόγραμμα περιοδειών ανά την Ελλάδα.


Πηγή