Παρατηρώ τους “μπουκ” να δίνουν σε απόδοση φαβορί της Σλάβια Πράγας και την Άντερλεχτ και κάπου εκεί μπαίνει στην εξίσωση το ρεπορτάζ και το κλίμα που δε φαίνεται να αποτελεί μια ευνοϊκή συνθήκη για να τις εμπιστευτείς.

Φυσικά και κάθε αρχή και δύσκολη, έτσι και στην 1η αγωνιστική του League Phase περιμένω εκπλήξεις και γκολ. Ας μη ξεχνάμε ότι δύο από τα βασικά κριτήρια ισοβαθμιών έχουν να κάνουν με τα γκολ καθώς μετράει για αρχή η διαφορά τερμάτων και μετέπειτα η καλύτερη επίθεση.

Το ταξίδι της Σλάβια Πράγας έχει πολλές απουσίες με πρώτη και καλύτερη του αμυντικού Όγκμπου αλλά και παικτών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σήμερα αλλά λείπουν (βλέπε Μάσοπουστ, Βλτσεκ και Σρανζ). Πλήγμα αποτελεί και η απουσία του διεθνή τερματοφύλακα Στάνεκ. Η Λουντογκόρετς από τις 17 Αυγούστου έχει δώσει 8 επίσημους αγώνες (7-1-0) και έχει εξαιρετική απόδοση, ειδικά όταν παίζει εντός έδρας.

Με δύο ομάδες που σκοράρουν και τις δεδομένες απώλειες που έχει η Σλάβια, αξίζει μια combo bet επιλογή με απόδοση που ξεπερνά το 3,00

Στις Βρυξέλλες περιμένω ακόμα μια μίνι-έκπληξη με το φαβορί να μην κερδίζει καθώς η Άντερλεχτ ψάχνει για προπονητή μετά την απόλυση του Ρίμερ. Ο Δανός “πλήρωσε” το μάρμαρο όχι μόνο γιατί δεν είχε νίκη (0-3-1) σε τέσσερα σερί ματς αλλά γιατί οι επιλογές παικτών το καλοκαίρι δείχνουν κάτω του μετρίου! Απόψε θα έχει υπηρεσιακό τεχνικό τον Χούμπερτ, ενώ χωρίς τους βασικούς Βερτόγκεν (Α) και Ντρέγερ (Μ) χάνει δύναμη ανασταλτικά. Η Φερεντσβάρος από την αρχή της χρονιάς έχει μάθει να παίζει με ελλείψεις και τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά. Έτσι και σήμερα, περιμένω την ουγγρική ομάδα δυνατή και ακόμα πιο αποτελεσματική ειδικά με την επάνοδο του Βάργκα (anytime 3,10) που σκοράρει με άνεση. Aκόμα και η μίνι-παράδοση επί βελγικού εδάφους είναι θετική για τη Φερεντσβάρος καθώς είναι αήττητη σε τρία ματς και δίχως να δεχτεί γκολ.

Europa League | 22:00
Λουντογκόρετς – Σλάβια Πράγας @ 1Χ & g/g (μ.ο. 3.15)
Άντερλεχτ – Φερεντσβάρος @ X2 (μ.ο. 1.65)


Πηγη