Η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» μετέχει στον 4ο προκριματικό Όμιλο που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της οικοδέσποινας Μλάντοστ με τη συμμετοχή επίσης της ΕΝΚΑ Κωνσταντινούπολης, της ισπανικής Σεντ Αντρέου και της Κάταρο Κότορ από το Μαυροβούνιο.

Το εισιτήριο για τη φάση των Ομίλων της διοργάνωσης θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης στο Ζάγκρεμπ και αυτό είναι το ζητούμενο, που θα επιδιώξουν να πετύχουν ο Πέταρ Ραντάνοβιτς και οι αθλητές του.

Η αποστολή της «ελαφράς ταξιαρχίας» ταξίδεψε στο Ζάγκρεμπ δυο μέρες πριν τον πρώτο της αγώνα, που είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Παρασκευή (27/9) στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) με αντίπαλο την Κάταρο.

Το απόγευμα, αύριο (26/9) και το πρωί της Παρασκευής ο Απόλλων θα προπονηθεί στο κολυμβητήριο της Μλάντοστ, όπου και θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις.

Την αποστολή των «κυανόλευκων» αποτελούν ο προπονητής , ο συνεργάτης του προπονητής Φίλιππος Καραμπέτσος και οι αθλητές Στέφανος Γαλανόπουλος, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Διονύσης Μπραΐμης, Μπάμπης Τρούλος, Μιχάλης Δίπλαρος, Μάριος Καπότσης, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Άγγελος Φώσκολος, Νίκος Γαρδίκας, Χάρης Ρομπόπουλος, Μανώλης Σολανάκης (C), Κωνσταντίνος Λιμαράκης και Μάρκο Ράντοβιτς. Αρχηγός αποστολής είναι ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος, Σπύρος Μίντζης.

Στις δηλώσεις του στην τελευταία βραδινή προπόνηση πριν την αναχώρηση για την Κροατία ο προπονητής του Απόλλωνα Πέταρ Ραντάνοβιτς έστειλε μήνυμα… πρόκρισης:

«Περιμένουμε ένα καλό τουρνουά. Υπάρχουν ακόμη 4 ομάδες, με τη Μλάντοστ να είναι η πιο ισχυρή αντίπαλος. Διαθέτει στο ρόστερ της έξι διεθνείς Κροάτες και επιπλέον είναι και η οικοδέσποινα, οπότε είναι υποψήφια για την 1η θέση στον Όμιλο, αλλά κατά τη γνώμη μου αν φτάσουμε στο επίπεδό μας, κάνουμε αυτά που έχουμε πει και παίξουμε με την καρδιά μας είμαι σίγουρος ότι έχουμε την ικανότητα να πάρουμε την πρόκριση στη φάση των Ομίλων του Euro Cup και να έχουμε ευρωπαϊκή συνέχεια».

Ακολούθως ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε αναφορικά με το τι περιμένει από τους αθλητές του:

«Έχουμε καλή ομάδα και οι υπόλοιπες τρεις, η ΕΝΚΑ, η Κάταρο και η Σεντ Αντρέου είναι σε, ας πούμε, παρόμοιο επίπεδο με εμάς, οπότε ελπίζω ότι οι αθλητές μου θα είναι καλά και πως θα τα καταφέρουμε.

Ο αθλητισμός είναι απρόβλεπτος, αυτό που θέλω από τους παίκτες μου είναι να παλεύουν από το πρώτο λεπτό, να παλεύουν για κάθε μπάλα, για κάθε εκατοστό της πισίνας και τότε θα είμαι ευχαριστημένος σε κάθε περίπτωση».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 4ου προκριματικού Ομίλου του Ζάγκρεμπ (ώρες Ελλάδας), που αναμένεται να μεταδοθεί σε live stream από το euroaquaticstv (θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση):

Πέμπτη 26/9

1η αγωνιστική

19:00 ΕΝΚΑ – Σεντ Αντρέου

21:00 Μλάντοστ – Κάταρο Κότορ

Ρεπό: ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

Παρασκευή 27/9

2η αγωνιστική

19:00 Κάταρο Κότορ – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

21:00 Μλάντοστ – Σεντ Αντρέου

Ρεπό: ΕΝΚΑ

Σάββατο 28/9

3η αγωνιστική

11:00 ΕΝΚΑ – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

13:00 Σεντ Αντρέου – Κάταρο Κότορ

Ρεπό: Μλάντοστ

4η αγωνιστική

19:00 Μλάντοστ – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

21:00 Κάταρο Κότορ – ΕΝΚΑ

Κυριακή 29/9

5η αγωνιστική

11:00 ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – Σεντ Αντρέου

13:00 Μλάντοστ – ΕΝΚΑ

Ρεπό: Κάταρο Κότορ //ΔΜ




Πηγη