Ανέβηκαν οι τόνοι στο ΠΑΣΟΚ με φόντο τη σύγκρουση Ανδρουλάκη – Δούκα λίγες ώρες μετά το ντιμπέιτ.

Ο δήμαρχος Αθηναίων μίλησε για επιθέσεις ακροδεξιάς ρητορικής που όπως λέει δέχεται από στενούς συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να αρνείται τις κατηγορίες και να του απαντά πως ψάχνει σωσίβιο στην τεχνητή πόλωση.

«Στην κυβέρνηση δεν θα μας φέρουν ούτε οι κραυγές ούτε οι θεωρίες συνομωσίες ούτε οι πονηριές στα Social media. Θα μας φέρει η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Τόλμησα και είπα ότι η ΔΕΗ έχει μπροστά ένα Δ. Τόλμησα και έπιασα στο στόμα μου τους τραπεζίτες. Ενοχλούν κάποιους καλά κάνουν. Εγώ οφείλω να τα πω και εσείς να απαντήσετε αν συμφωνείτε ή όχι στις έξι του Οκτώβρη», ανέφερε ο Χάρης Δούκας.

Η Άννα Διαμαντοπούλου ζήτησε να μην η προεκλογική κούρσα να μην κολλήσει «ΣΥΡΙΖΑ».

«Να μην κολλήσουμε ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει όλα τα στελέχη και οι πολίτες να υποστηρίζουν όποιον υποψήφιο θέλουν με πάθος με επιχειρήματα αλλά να μην κατηγορούν τους άλλους», δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Πρώτος ο Ανδρουλάκης σύμφωνα με την δημοσκόπηση του MEGA

Σύμφωνα με τη μεγάλη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA στην προτίμηση προέδρου, όσων θα πάνε σίγουρα ή πιθανόν να ψηφίσουν στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης λαμβάνει 31%, η Άννα Διαμαντοπούλου 24% και ο Χάρης Δούκας 22%.

Ακολουθούν Παύλος Γερουλάνος με 12%, Νάντια Γιαννακοπούλου με 3% και Μιχάλης Κατρίνης με 3%.

Ο Παύλος Γερουλάνος τόνισε πως οι τεχνητές εντάσεις δεν αφορούν κανέναν και συνέστησε σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας.

«Είμαι έτοιμος να δώσω τη μάχη ως πρόεδρος του Πανελλήνιο Σοσιαλιστικού Κινήματος μαζί με όλους όσοι πιστεύουν σε μια νίκη αξιών. Γι’ αυτό ζητώ την ψήφο σας και έτσι θα την τιμήσω», υπογράμμισε ο Παύλος Γερουλάνος.

Όχι σε αντιπαράθεση με μη πολιτικούς ώρες είπε ο Μιχάλης Κατρίνης.

«Υπήρχε τεχνητή αντιπαράθεση παραπολιτικού χαρακτήρα. Κακώς χαλάει το κλίμα με μη πολιτικούς όρους αλλά με παραπολιτική διάσταση. Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία εγώ μιλάω πολιτικά», ανέφερε ο Μιχάλης Κατρίνης.

Τη διατήρηση του κλίματος πολιτικού πολιτισμού και εποικοδομητικής αντιπαράθεσης ζήτησε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Ας μην το χαλάσουμε τώρα. Είναι πραγματικά κρίμα. Είναι λίγες μέρες μέχρι τις εκλογές. Ας μιλήσουμε για τα ζητήματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία», επεσήμανε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Οι 6 υποψήφιοι βάζουν μπροστά τις μηχανές με το βλέμμα στην κάλπη της 6ης Οκτωβρίου.


Πηγή