riganas trikardos

Ο Α.Ο. Ρηγανά αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές κόντρα στον Τρίκαρδο Κατοχής στην πρώτη αγωνιστική της σεζόν 2024-25  και το… πλήρωσε, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στην πρεμιέρα.

Από την άλλη μεριά ο Τρίκαρδος Κατοχής με σωστή αμυντική λειτουργία, κράτησε το μηδέν στην άμυνα και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης πήρε την σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Ο Τρίκαρδος Κατοχής «υπέγραψε» την πρώτη μεγάλη έκπληξη στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Με γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης από τον Κουκουρδέλη νίκησε με 1-0 τον ΑΟ Ρηγανά , και έκανε μία τρομερή εκκίνηση στο πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου που παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

Είχε το έλεγχο του αγώνα ο Α.Ο. Ρηγανά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ αλλά η δυνατή άμυνα των φιλοξενούμενων κατόρθωσε και «κράτησε» το μηδέν στην εστία της.

Διαιτητής: Βλάχος – Βοηθοί: Ροδάτος, Κεφαλής

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Α.Ο. Ρηγανά (Άγγελος Πανέτας): Κατσαβοχρήστος, Μπούρος, Βασιλάρης (66΄Ντζιμάνης), Κωνσταντίνου, Λίτσος, Μελικώκης, Κούσης, Καμζέλας (73΄Σαμψώνας), Τσεκούρας, Τζαχρήστος (46΄Σ. Μούτσα), Πελεκάνος (79΄Ψηλός)

Τρίκαρδος Κατοχής ( Αριστοτέλης Μεταξούλης, Νίκος Τσώνης): Γαρμπής, Ντοριζάς Χ., Παπαθανασίου (56΄Κουκουρδέλης), Ρουπάκης, Γατσώρης Λ., Ντοριζάς Δ. (83΄Μεταξούλης), Κοντοπάνος, Τσάμης (87΄Μαζαράκης), Γκασούκας, Φράγκος Α., Ρόμπολας (87΄Γκιέτα)

Πηγή: agriniogoal.gr

 

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


agrinio24.gr