image00006 1200×675.jpeg

Η ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού επικράτησε με σκορ 3-2 της αντίστοιχης του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Μετά από ωραία συνεργασία και πλασέ του Χότζα σημειώθηκε το 0-1 στο 7’ και οι γηπεδούχοι απάντησαν με κεφαλιά του Σταυρόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 17’. Στο 25’ ο Αδαμάκης με σουτ έκανε το 2-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο 49’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Λαγουδάκης και στο επόμενο λεπτό ο Χότζα ισοφάρισε με κεφαλιά. Ο Παναιτωλικός πίεσε στο συνέχεια και τελικά έφτασε στο νικητήριο γκολ στο 86’, όταν ο Κακιώνης ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Τσιριμώκος.

Αγωνίστηκαν οι: Παπαζώης, Μάνος, Νταλιάνης, Εσκετζής (85′ Αλμπάνης), Αδαμόπουλος, Κεχαγιάς, Παυλίδης (77′ Κυριαζής), Μαύρος (46′ Παναγιωτάκης), Γιωτόπουλος (77′ Τσιριμώκος), Κακιώνης (93′ Πιστικός), Χότζα.

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή