Ο Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ έκανε ανήθικη πρόταση στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, πριν αυτή συνάψει σχέση με τον γιο του. Αυτή την ανατριχιαστική αποκάλυψη έκανε ο πρώην μπάτλερ της, Πολ Μπάρελ.

«Της είπε ”θέλω να παντρευτείς τον γιο μου γιατί σύμφωνα με την αιγυπτιακή παράδοση, ο πατέρας δοκιμάζει πρώτος”. (Η Νταϊάνα) με κοίταξε και μου είπε: ”Μπορείς να το φανταστείς; Να κάνεις έρωτα με τον Γιόντα;”. Αυτό ήταν πάντα στο μυαλό της καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης της με τον Ντόντι αλ Φαγιέντ».

Η Νταϊάνα ήταν αηδιασμένη, λέει ο Μπάρελ στην εφημερίδα SUN.

«Της χάιδευε το χέρι, έβαζε το χέρι του στη μέση της. Έλεγε «είναι γλοιώδης. Είναι ανατριχιαστικός. Συνέχεια με πιάνει».

Σύμφωνα με τον Μπάρελ, αν ζούσε η Νταϊάνα θα ένωνε την φωνή της με τις πάνω από 150 γυναίκες που καταγγέλλουν σήμερα τον αλ Φαγιέντ. Όπως την Κέιτ που λέει πως πριν πέσει θύμα κακοποίησης από τον Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ, εκείνος την ανάγκασε να υποβληθεί σε γυναικολογικό έλεγχο που παραβίαζε κάθε ιατρική πρακτική.

«Όταν άρχισα να δουλεύω για τον Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ, άρχισε να μου κάνει απρεπείς ερωτήσεις. Για παράδειγμα αν είχα σύντροφο, αν ήμουν σεξουαλικά ενεργή. Ήμουν μόλις 16 ετών. Ήμουν παρθένα. Και σύντομα το ανακάλυψε. Έτσι, κανόνισε να πάω στην γιατρό Κόξον για ιατρική εξέταση. Αυτό μου προσφέρθηκε ως προνόμιο, επειδή εργαζόμουν στο γραφείο του προέδρου», ανέφερε καταγγέλλουσα.

«Θυμάμαι την γιατρό που έλεγε πόσο υπέροχος ήταν (ο αλ Φαγιέντ) που πρόσεχε τους υπαλλήλους του τόσο πολύ», λέει άλλη καταγγέλλουσα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γυναικών, τα αποτελέσματα των εξετάσεων πήγαιναν κατευθείαν στα χέρια του αλ Φαγιέντ. Ήταν το πράσινο φως για να προχωρήσει στην σεξουαλική τους κακοποίηση.


Πηγή