Το βίντεο προκάλεσε ανατριχίλα στο δικαστήριο του Τέξας όπου εκδικάζεται η υπόθεση με τον πατέρα του 4χρονου αγοριού να βρίσκεται στο εδώλιο με βαριές κατηγορίες που επισύρουν ισόβια κάθειρξη.

Ο πατέρας του Μπρέντον δικάζεται τώρα και κατηγορείται για τον θάνατο του. Στη δίκη προβλήθηκαν βίντεο από κινητά και κάμερες από το εσωτερικό του παιδικού δωματίου και από την κουζίνα του διαμερίσματος που ζούσε με τον πατέρα και την μητριά και τα αδέλφια του.

Περισσότερα από 30 αντίστοιχα βίντεο έχουν στα χέρια τους οι αρχές με τον μικρό Μπέντζαμιν να κλαίει και να ζητά από τον κακοποιητή πατέρα του να φάει.

Στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη έχουν προβληθεί βίντεο με το μικρό αγόρι να αναζητά φαγητό στην κουζίνα και το ψυγείο στη μέση της νύχτας. Είναι ανατριχιαστικό πως ο πατέρας και η μητριά είχαν τοποθετήσει κλειδαριές στα ντουλάπια και το ψυγείο.

Ο αστυνομικός Ομάρ Πέρεζ, ο οποίος επισκέφθηκε το σπίτι για να ελέγξει την κατάσταση, είπε στο δικαστήριο ότι ο μικρός Μπέντζι «είχε ορατά σημάδια κακοποίησης».

«Είχε ορατά τραύματα. Μώλωπες στα μάτια και στον κορμό του και ήταν πολύ αδύνατος… μπορούσες να δεις τα κόκαλά του».

Οι μελανιές στα ματάκια του είναι σοκαριστικές. Όταν ο πατέρας και η πρώην σύζυγος του ρωτήθηκαν για αυτές εκείνοι αποκρίθηκαν πως το παιδί τις προκαλούσε μόνο του.

Ο μικρός Μπέντζι που τελικά πέθανε από ασιτία έχει καταγραφεί σε δεκάδες βίντεο να ζητά απεγνωσμένα να φάει με τον κακοποιητή πατέρα του να απαντά «δεν χρειάζεται».

Γραπτά μηνύματα αναγνώστηκαν στο δικαστήριο μεταξύ του Μπρέντον και της πρώην συζύγου και ο Μπρέντον τον Αύγουστο του 2021 σε μια συνομιλία απάντησε ότι «το παιδί δεν χρειάζεται να φάει βραδινό».

Ο μεγαλύτερος αδελφός του 4χρονου Μπέντζι κατέθεσε στο δικαστήριο πως οι γονείς του έκαναν άγρια βασανιστήρια στο μικρό αγοράκι με τις περιγραφές του να σοκάρουν.

-Υπήρχε αντισηπτικό χεριών στο σπίτι σε άλλο σημείο;
-Ναι.
-Για ποια χρήση;

Ο 31χρονος πατέρας επιμένει πως το παιδί είχε προβλήματα συμπεριφοράς και τραυμάτιζε τον εαυτό του. Αρνείται πως το παιδί του είχε πεινάσει με τις δραματικές παρακλήσεις του αγοριού αυτού να μιλούν από μόνες τους.

Ο μικρός Μπέντζι πέθανε από ασιτία στις 17 Αυγούστου του 2021 με την δίκη να συνεχίζεται αυτήν την εβδομάδα.


Πηγή