Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα απέναντι στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην “Ulker Sports Arena”. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του στοχεύουν να επαναφέρουν τον Πειραϊκό σύλλογο στην κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά μετά το 2013, στην εκατονταετηρίδα του συλλόγου. Όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Super Cup στη Ρόδο, όπου νίκησε με 86-85 τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες, με τους δύο εξ αυτών να είναι τραυματίες. Ο λόγος για τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουστάφα Φαλ, οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους. Παράλληλα, εκτός έμεινε και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, μιας και τη θέση του στην 12άδα πήρε ο Σακιέλ ΜακΚίσικ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Από την άλλη, η Φενέρ θα έχει κι εκείνη μία απουσία στο πρώτο ματς της σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς δεν θα τεθεί στη διάθεση του Σάρας, ο οποίος όμως υπολογίζει όλους τους υπόλοιπους αθλητές του.

Το τζάμπολ του αγώνα έχει οριστεί για τις 20:30 ώρα Ελλάδας. Μπορείτε να ακούσετε την εξέλιξή του μέσα από τη ραδιοφωνική μετάδοση της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Euroleague:

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βιλερμπάν 89-82
Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης 97-89
Μπασκόνια – Παρτίζαν 88-82
Μονακό – Ολίμπια Μιλάνο 93-80
Ζαλγκίρις Κάουνας – Μπαρτσελόνα 74-67
Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός 77-87

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

20:30 Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός
20:30 Παρί – Ερυθρός Αστέρας
22:00 Βίρτους Μπολόνια – Αναντόλου Έφες

//Α.


Πηγη