45678934567892345678

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού κατέθεσαν ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μίλτος Ζαμπάρας και άλλοι 21 βουλευτές, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί με την πλατφόρμα της ΔΥΠΑ.

Για μία ακόμη φορά, η «αριστεία» της κυβέρνησης αποδεικνύεται κενή περιεχομένου. Αυτή τη φορά, η ταλαιπωρία αφορά τους εκπαιδευτικούς που προσπάθησαν να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους μέσω της πλατφόρμας της ΔΥΠΑ.

Αν και τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν οι πίνακες εκπαιδευτικών για τα ΕΠΑΣ-ΣΑΕΚ και τα ΚΔΒΜ στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ, δεν δόθηκε καμία δυνατότητα για υποβολή ενστάσεων. Επιπλέον, ενώ ζητήθηκε από τους εκπαιδευτικούς να δηλώσουν τις σχολές προτίμησής τους, τα κενά στις θέσεις δημοσιεύθηκαν μόνο μετά το κλείσιμο των δηλώσεων!

Οι εκπαιδευτικοί, παρά τις συνεχείς προσπάθειές τους να επικοινωνήσουν με τη ΔΥΠΑ και να καταγγείλουν την κατάσταση, δεν έλαβαν καμία απάντηση. Το αποτέλεσμα είναι να βρίσκονται “στον αέρα”, χωρίς το δικαίωμα ένστασης ή την κατάλληλη ενημέρωση για τις θέσεις.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, για άλλη μια φορά στην «επιτελικότητα» της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή