papanastasioy

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  δήλωσε  για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη  Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιου :

«Θεοφιλέστατε Μητροπολίτη, μεταφέροντας τα αισθήματα  των Αγρινιωτών, σας συγχαίρω για την εκλογή στο αξίωμα του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας και εύχομαι ολόθερμα καλή ποιμαντορία, προς όφελος της πνευματικής προόδου του ποίμνιού σας.

Η μέχρι σήμερα διακονία σας ως Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως  Αιτωλίας και Ακαρνανίας και Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Ι.Π. Μεσολογγίου και μετέπειτα  ως Προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Πατησίων και  ως Βοηθός Επίσκοπος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου  απέδειξε την αξιοσύνη σας  για την εκλογή  από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Εύχομαι ολόψυχα την, από Θεού,  ενίσχυση και σκέπη για το σημαντικό πνευματικό, κοινωνικό και ποιμαντορικό έργο που αναλαμβάνετε. 

Εις πολλά έτη. Άξιος».

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


agrinio24.gr