photo 2024 10 08 22 52 44 1 1024×500.jpg

Το aitolianews.gr από την πρώτη στιγμή ήταν εκεί και σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες (περιμένουμε τα επίσημα στοιχεία) άνω των 200 χιλιοστών νερού έπεσε στον Πεταλά.

Χαρακτηριστικό είναι η εικόνα στο Ρίβιο σε μια περιοχή που δεν υπάρχει κανένα ρέμα. Όμως η ορμή του νερού έκοψε σε τρία σημεία την παλαιά εθνική οδό και σε ένα την Ιόνια πράγμα επιβεβαιώνει την μεγάλη ποσότητα νερού ανά στρέμμα.

Σας παρουσιάζουμε εικόνες με την εκτίμηση του ύψους και του πλάτους με τις χαρακτηριστικές γραμμές που μπορείτε να διαπιστώσετε και από το χώμα. Το ύψος του νερού σε ορισμένα σημεία που τα σαρσανετ έχουν 7 μέτρα ύψος φαίνεται ξεκάθαρα ότι έφτασε περίπου στα δέκα μέτρα.

Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται και στις φωτογραφίες ούτε τα τεχνικά έργα τα οποία φτάνουν σε ύψος επτά μέτρων και είναι άθικτα μετά την καταστροφή , αλλά ούτε και ο πρόσφατος καθαρισμός δεν στάθηκαν ικανά να αποτρέψουν την καταστροφή.

Συνεχίζουμε το ρεπορτάζ και θα σας παρουσιάσουμε περισσότερα στοιχεία.

Δείτε εικόνες

aitolianews.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


agrinio24.gr