Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Καλλιμάρμαρο για τη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε για να τιμηθούν τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους για να αποτίσουν φόρο τιμής σε όσους σκοτώθηκαν στη σιδηροδρομική τραγωδία αλλά και σε όσους στιγματίστηκαν για πάντα από αυτή την σκοτεινή στιγμή.

Η πρόεδρος του συλλόγου θυμάτων των Τεμπών Μαρία Καρυστιανού, η οποία έχασε την κόρη της, Μάρθη, στη σιδηροδρομική τραγωδία, κλήθηκε στη σκηνή από τον Σωκράτη Μάλαμα προκειμένου να πει δύο λόγια στο κοινό που κατέκλυσε το Παναθηναϊκό Στάδιο.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ που αγκαλιάσατε με τόση αγάπη αυτή την εκδήλωση. Και ένα ηχηρό όχι, δεν ξεχνάμε, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Όλοι εμείς είμαστε πλέον ένα, έχουμε τον ίδιο στόχο, την ίδια ευχή, επιθυμία. Και πώς θα μπορούσε να ναι διαφορετικό αφού αυτό που σκότωσε τα δικά μας παιδιά παραμένει ελεύθερο να σκοτώνει ξανά και ξανά. Ε, λοιπόν ποτέ ξανά», είπε η κα Καρυστιανού.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς ετοίμασε ένα τραγούδι για τους τους γονείς των θυμάτων των Τεμπών.

Η Τάνια Τσανακλίδου συγκινημένη ένωσε τη φωνή της με τη φωνή του κόσμου για να μη ξεχαστεί ποτέ η τραγωδία των Τεμπών.

Ο Θανάσης Παπακωνταντίνου συγκίνησε το κοινό με τα τραγούδια του.

Η συναυλία μεταδόθηκε και μέσω live streming στη Θεσσαλονίκη στο δήμο Καλαμαριάς, όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να την παρακολουθήσει.

Τα χρήματα για τη συναυλία θα διατεθούν κυρίως για τα νομικά έξοδα του συλλόγου θυμάτων Τεμπών.


Πηγή