Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Ο ΑΡΗΣ Midea αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή (13/10, 17:15) τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σήμερα (12/10) με μία μεσημεριανή προπόνηση και το απόγευμα ταξιδεύουν αεροπορικώς για την Αθήνα. Ο Trey Woodbury θα απουσιάσει από τον αγώνα λόγω ενός χτυπήματος στο γόνατο, ο D’Moi Hodge πήρε μέρος στην προπόνηση και θα ακολουθήσει την αποστολή, ενώ ο Nate Laszewski ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Πριν από την προπόνηση, το προπονητικό τιμ ανέλυσε τον αυριανό αντίπαλο με τη χρήση βίντεο.

Την αποστολή του ΑΡΗ Midea απαρτίζουν οι:

1 James Banks

2 Landers Nolley

3 Rowle Alkins

4 Βασίλης Τολιόπουλος

5 David DeJulius

10 Μάνος Χατζηδάκης

12 Γιώργος Γκιουζέλης

13 Λευτέρης Μποχωρίδης

23 Josh Roberts

55 D’Moi Hodge

72 Λευτέρης Μαντζούκας

Χασανίδης: «Συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στην έδρα της κι αυτό από μόνο του δείχνει τον βαθμό δυσκολίας της αποστολής μας.

Ο Ολυμπιακός έχει βαθύ ρόστερ, μεγάλη ποιότητα και πολλές εστίες κινδύνου. Συνεπώς, εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί από τον αγώνα.

Στο ματς με τη 7-Bet Lietkabelis δείξαμε ότι η ομάδα μας έχει ποιότητα και δυνατότητες, ενώ με τη σταδιακή επιστροφή των τραυματιών είμαστε σίγουροι ότι θα παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».//Ν.


Πηγη