Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ εξελέγη ο Νίκος Ανδρουλάκης καταγράφοντας σημαντική νίκη, με μεγάλη διαφορά, σχεδόν 20%, από τον συνυποψηφίο του Χάρη Δούκα. Ειδικότερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέγραψε 59,9% και ο Χάρης Δούκας 40,1%.

Ο κ. Σπυρόπουλος μίλησε για τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ και θα το τι θα πρέπει να περιμένουν οι ψηφοφόροι του κόμματος από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Ο κόσμος θα περιμένει τον Νίκο Ανδρουλάκη, να μπορέσει να υλοποιήσει όλα όσα τους υποσχέθηκε. Σε αυτή την νέα πορεία το ΠΑΣΟΚ θα είναι ενωμένο, όπως είπαν και οι προηγούμενοι υποψήφιοι. Θα συνεχίσει στην πορεία ορθού λόγου και στην πρόταση για μία «άλλη» Ελλάδα. Το πλειοψηφικό ΠΑΣΟΚ να αγκαλιάσει τις αγωνίες της ελληνικής κοινωνίας που θέλει κάτι άλλο για την πατρίδα. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και είναι έτοιμο να εκφράσει αυτή την αγωνία», είπε αρχικά.

«Φυσικά και οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν έναν ρόλο, όχι μόνο ο Παύλος Γερουλάνος και η Άννα Διαμαντοπούλου που έκαναν μια εξαιρετική πορεία στις εσωτερικές εκλογές και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι του, αλλά και τα άλλα στελέχη και βουλευτές που έχουμε σε ολόκληρη την χώρα. Πρέπει να γίνει μια συστράτευση ανθρώπων και προσωπικοτήτων έτσι ώστε να εκφραστεί το μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα το οποίο έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία. η προηγούμενη 3ετία ήταν υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Εμείς καταφέραμε να σπάσουμε τον δικομματισμό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, με τον Νίκο Ανδρουλάκη», συμπλήρωσε ο κ. Σπυρόπουλος.


Πηγή