Πολύ καλή εμφάνιση, μεγάλη νίκη με σκορ 1-5 και χατ τρικ του Σ. Τασούλη, ο ΠΑΟ Καλυβίων κέρδισε εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον 1ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλ/νίας, την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕ Αλυζίας, στο γήπεδο της Κανδήλας.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδόκητου θανάτου του ποδοσφαιριστή Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Στο α΄ μέρος οι Καλυβιώτες προηγήθηκαν με δυο γκολ, είχαν επίσης 2-3 ευκαιρίες για να πετύχουν κάτι περισσότερο, όμως και η ομάδα της Αλυζίας, προσπάθησε επιθετικά και γενικά θέλησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, πετυχαίνοντας λίγο πριν την ανάπαυλα να μειώσει με πέναλτυ.

Στο β΄ μέρος, το γρήγορο τρίτο τέρμα που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι, παίζοντας ταυτόχρονα και καλό ποδόσφαιρο, δεν άφησε πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους ώστε να μπορέσουν να αντιδράσουν και έτσι το αποτέλεσμα του αγώνα κρίνεται φυσιολογικό.

Τα γκολ:

25΄ΓΚΟΛ: Συνεργασία του Σ. Τασούλη  με τον συμπαίκτη του Δ. Αναστασίου, ο τελευταίος σούταρε δυνατά για αποκρούσει προσωρινά ο Γιαννειός και στην επαναφορά ο Τασούλης με νέο σουτ πέτυχε το γκολ για τους φιλοξενούμενους και 0-1.

38΄ΓΚΟΛ: Επιθετική προσπάθεια του Α. Βλαχοδήμου μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ανετράπη από αμυντικό και ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτυ. Με εύστοχη εκτέλεση του Σ. Τασούλη από τα 11 βήματα, σημείωσε το 0-2 .

45΄ΓΚΟΛ: Ο Ν. Μυλωνάς θέλησε να διώξει τη μπάλα από την περιοχή των Καλυβιωτών, όμως ο διαιτητής σφύριξε παράβαση με το χέρι και έδωσε πέναλτυ για τους γηπεδούχους. Την εκτέλεση πέναλτυ ανέλαβε ο Κ. Καυμενάκης και μείωσε προσωρινά σε 1-2 για την ομάδα του.

50΄ΓΚΟΛ: Πολύ καλή σέντρα από δεξιά του Σ. Ζαπαντιώτη προς την περιοχή, ο Ι. Στρατόπουλος άφησε έξυπνα τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο επερχόμενος Αλ. Βλαχοδήμος με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το σκορ 1-3.

58΄ΓΚΟΛ: Ο Χ. Ζαχαράτος τροφοδότησε το νεαρό Σπ. Ζαπαντιώτη, ο οποίος με πολύ καλή ενέργεια από πλάγια δεξιά μέσα στην αντίπαλη περιοχή, σούταρε δυνατά και πέτυχε το “παρθενικό” του γκολ στην κατηγορία, αλλά και το 1-4 για την ομάδα του.

72΄ΓΚΟΛ: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γ. Καραλή, τροφοδότησε τον Π. Καρύμπα, ο οποίος με σέντρα ακριβείας βρήκε στη μικρή περιοχή τον Σ. Τασούλη και με κοντινή κεφαλιά σημείωσε γκολ, για να γραφτεί με αυτόν τον τρόπο το τελικό 1-5.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Γ. Βλάχος, Π. Δανιάς και Θ. Μπελέσης.

ΑΕ Αλυζίας (Σπύρος Καυμενάκης): Α. Γιαννειός, Σ. Κατσαούνης, Ι. Παπανικόλας, Β. Λυγκώνης, Κ. Καυμενάκης (51΄ Ε. Γεωργαλής) Β. Ζέππος (46΄ Α. Γεωργαλής) Α. Οικονόμου (51΄ Γ. Γεωργαλής) Β. Δρακάς, Α. Αποστολάκης, Σ. Αποστολάκης, Β. Γεωργαλής.

ΠΑΟ Καλυβίων (Ανδρέας Κονδύλης): Κ. Ζώης, Π. Τριανταφυλλάκης, Γ. Καραλής (80΄ Απ. Ζαπαντιώτης) Ν. Μυλωνάς, Γ. Αναστασίου, Χρ. Ζαχαράτος, Χ. Χετάι, Αλ. Βλαχοδήμος, Ι. Στρατόπουλος (72΄ Π. Καρύμπας) Σ. Τασούλης, Δ. Αναστασίου (49΄ Σπ. Ζαπαντιώτης).

 

 

 

 

 

 

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


agrinio24.gr