asteras mesologgioy 2024

Πρεμιέρα πρωταθλήματος για τον ανανεωμένο και νεανικό Αστέρα Μεσολογγίου όπου αναδείχθηκε ισόπαλος, χωρίς γκολ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Αγρινίου με σκορ 0-0. Ο αγώνας διεξήχθη τη Κυριακή 13 Οκτωβρίου, το μεσημέρι, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος” για τη 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας μας.

Ξεκίνημα λοιπόν για τον Αστέρα Μεσολογγίου στο πρωτάθλημα, με πολλά νέα πρόσωπα, κυρίως ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας, με μπόλικο άγχος, απέναντι σε έναν αντίπαλο που κυνήγησε από την αρχή το ισόπαλο αποτέλεσμα, προσέχοντας κυρίως τα νώτα του και με αντεπιθέσεις προσπαθούσε να βγει απέναντι στον τερματοφύλακά μας, χωρίς επιτυχία.

Ήταν ένας αγώνας άχρωμος, με παιχνίδι κέντρου κυρίως, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Αστέρα να επιχειρεί με σουτ εκτός περιοχής να πετύχει κάποιο γκολ που θα του έδινε τη νίκη. Συγχρόνως δε, ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δυσκόλευαν τις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών, κυρίως όμως του Αστέρα που επιχειρούσε με πάσες να διασπάσει την έμπειρη άμυνα του Ολυμπιακού Αγρινίου.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ.: Σπήλιος, Ζαχαράτος και Κοσυφαρίνη.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Παλιάτσας) Κοκώρης, Ζόγκου (75΄Τσιριμώκος), Νασόπουλος, Μπαζίνης, Σέβα, Καπάι, Μαυραγάννης, Ισαακίδης (55′ Ζέλιος), Κρανιώτης (55΄Αμπλιανίτης), Βασιλείου Ν. και Τσακάλης

Ολυμπιακός Αγρινίου: Μπαλάφας , Κολυρόπουλος (88′ Αθανασάκης), Ζαχαράκης Δ. Γκορόγιας, Ζαχαράκης Β. Κοντογιάννης, Κοκκώνης, Γαντζούδης, Ζωγράφος (76′ Καγκάρας), Μπαρδάκης (69′ Μπαλάφας Φ.) και Κωστακιώτης

asterasmessolonghi.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


agrinio24.gr